• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

28.04.2017

21:34

(FOTO) SELENA ODSEKLA RUSE KOSE, a njena frizura biće pravi letnji hit!

Showbiz

(FOTO) SELENA ODSEKLA RUSE KOSE, a njena frizura biće pravi letnji hit!

Podeli vest

Mlada američka zvezda odlučila se za promenu svog imidža, te je odabrala modernu frizuru koja dobro stoji svim damama- bez obzira na godine!

Da li je u pitanju proleće, nezadovoljstvo u vezi ili samo puko eksperimentisanje, nismo sigurni, ali nova frizura Selene Gomez je pun pogodak! 

 

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Jun 20, 2016 at 1:24pm PDT

 


Uz malo hrabrosti, pevačica je skratila svoju prepoznatljivu dugu kosu do brade, a ovaj "mejkover" nam je predstavila na svom Instagram profilu. 

Pošto joj je kosa mokra, njena frizura je isto tako tršava i divlja, a evidentno je da ju je Selena osvežila stepenima različite dužine, kao i blago istanjenim krajevima. 
 

 

 

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Apr 25, 2017 at 1:00pm PDT

 

Rezultat toga je ležeran i kul izgled, kao i kosa koja se lako stilizuje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija