• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić - I. Gajić

02.07.2017

22:34

NATA UDOMILA NOVOG DEČKA U STANU IZ KOG SE ISELIO LJUBA: Pevačica započela zajdnički život sa bivšim košarkašem Lazukićem!

Showbiz

NATA UDOMILA NOVOG DEČKA U STANU IZ KOG SE ISELIO LJUBA: Pevačica započela zajdnički život sa bivšim košarkašem Lazukićem!

Podeli vest

Nataša Bekvalac svakog momka dovede da živi kod nje, pa je to učinila i sa bivšim košarkašem Lukom Lazukićem
Darko Cvetanović

Nataša Bekvalac priznaje da je počela da živi sa novim dečkom Lukom Lazukićem, i to u istom stanu na Dedinju u kojem je donedavno bila sa bivšim suprugom Ljubom Jovanovićem. Pevačica je tako potvrdila pisanje Infomera da se nekadašnji košarkaš doselio kod nje i da su započeli zajednički život.

Uskoro idu na odmor

ISTINA
Istina je da Luka i ja živimo zajedno
Nataša Bekvalac

- Istina je, živimo zajedno - kratko je poručila lepa Nata, ne želeći da kaže zbog čega svakog momka useli u svoj stan.

Da je srećnija nego ikada vidi se po njenom izgledu i ponašanju, ali ona tvrdi da za to nije zaslužna samo nova ljubav.

- Generalno se dobro osećam. Nije samo zbog ljubavi. Ćerka mi je završila školu sa odličnim uspehom, snimam novu pesmu koju će publika imati priliku da čuje za desetak dana. Početkom nedelje radim i spot, tako da je sve super. Idem i na odmor, ali ne znam još gde, jer kako kaže naš narod, planiraj da ti se Bog smeje. Odavno sam prestala da pravim planove - kaže Bekvalčeva, koja će na odmor otići sa Lukom, od kog se ne odvaja.

Imam finansijske
probleme od rođenja

Nataša ne krije da je u dugovima do guše i kaže da je toliko kredita dizala u životu da je postala nepoželjna u svim bankama.
- Verovatno bih mnogo više kredita tokom života podigla da sam kreditno sposobna, ali budući da sam rizična čak i za banke, teško da je to moguće u mom slučaju. Ja sam u finansijskim problemima otkako sam se rodila. Takva sam žena - iskrena je pevačica.

S obzirom na to da svi koji je poznaju kažu da je odlepila za Lazukićem, pitali smo je da li ga je prihvatila takvog kakav jeste ili pokušava da ga promeni kao što većina žena to čini sa svojim partnerima, ali Nataša je ostala tajanstvena:

- Nema pravila, kako se zadesi, tako bude.

Ne zanima je Ljuba

Pevačica, koja se zvanično razvela od Ljube pre tri meseca, kaže da nema kontakt sa bivšim suprugom, niti prati bilo šta vezano za njega. Ona tvrdi da čak ni ne zaviri u Jovanovićeve profile na društvenim mrežama.

- Ne pratim ništa vezano za Ljubu, ne gledam njegov Instagram i ne znam koje slike kači.

Nataša je definitivno zakoračila u novi život, ponovo je partnera dovela u svoj stan, kao što to obično čini, a koliko će ova ljubav trajati i da li će se završiti još jednim brakom u nizu, ostaje nam da vidimo.

Instagram

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nimalo poucno

pre 6 godina

Kako utice  na jednu devojcicu da u njen zivot ulaze toliki ljubavnici njene majke.n

gray

pre 6 godina

ova zena vise ne zna ni sta radi ni gde je posla...ludilo pameti ☺n

buba

pre 6 godina

jadno njeno dete...koliko muškaraca majka kuci dovela...uzas.....i to ti je majka,,,,vodi dete po putovanjima i misli da je to ljubav.....

REALAN

pre 6 godina

Cepaj Nato nije sapun da se trosi....kad ces ako ne sad.\n

jana

pre 6 godina

Sjasi kurta da uzjasi murta . Blago onom Ljubi sto se resi sotone.

amerika

pre 6 godina

u istom stanu, po vama ona bi trebala.svakog novog u novi stan hahaaaa \n

lp66

pre 6 godina

Lazukicu,dokle ti vazi ugovor,da se prijavim na Natin konkurs...

Lala iz Banata

pre 6 godina

"Несрећна" душа и ... - "Зла судбина"....!? Доказ да лепота, није ништа у животу, ако не зрачи....Изнутра...снагом Исуса!

hmmm

pre 6 godina

Svakog useli kod sebe jer ne moze cerku bas da seljaka svake godine od decka do decka tj od muza do muza. Bar je toliko pri sebi

aba

pre 6 godina

zeli da zivi kao slobodna devojak ali ne moze zvog obaveza. nesposobna da zivi sama zivi u coporu pa kad dovuce muzjaka on uskoro pobegne od svega zer ne zeli da bude u komuni vec da zivi svoj zivot.

vladbgd

pre 6 godina

Ona, kao i Lukasova Sonja, s k...a, na k...c. Fina majka, kao i Maja Nikolic. I, takve vaspitavaju decu.

Maxmen

pre 6 godina

Jednom su pitali-provocirali Elizabet Tejlor da menja muskarce kao gacice.Ona je odgovorila,ja gacice samo jednom koristim a muskarce vise puta. Nata nije toliko bogata kao Elizabeta e ona menja momke ko donji ves,(opere nekoliko puta)i to je to.

dragan

pre 6 godina

Mama, onaj cika preko puta nas, cini mi se da je doruckovao kod nas pre dva meseca.

Mirko

pre 6 godina

Setim se uvek kad je na pocetku karijere rekla kako je patrijahalno vaspitana a onda posle par godina satanske tetovaze, pojavljivanje skoro bez garderobe. Pa onda udaja pa raskid braka, pa posle menjanje partnera kao carapa. To ni jedna pametna i patrijahalno vaspitana devojka ili zena nece dozvoliti sebi.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija