• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net

19.03.2018

09:52

ANDREJA PEJIĆ KREĆE PO OSKARA: Transrodna manekenka dobila ulogu u dugoočekivanom nastavku holivudskog spektakla!

Showbiz

ANDREJA PEJIĆ KREĆE PO OSKARA: Transrodna manekenka dobila ulogu u dugoočekivanom nastavku holivudskog spektakla!

Podeli vest

Transrodna manekenka Andreja Pejić dobila je svoju prvu filmsku ulogu

Reč je o ulozi u filmu "Devojka u paukovoj mreži", nastavku američkog filma "Muškarci koji mrze žene", nastalog prema prvoj knjizi iz planetarno popularne Millenium trilogije švedskog pisca Stiga Lašona. 

U Švedskoj je ova trilogija doživela uspešnu ekranizaciju, a u američkoj verziji snimljen je samo prvi film davne 2011. u kojem su glavne uloge igrali Runi Mara i Danijel Krejg.

Novi nastavak snima se tek ove godine, a u ulozi Lizbet Salander, ekscentrične hakerke, koja je glumici Runi Mari donela nominaciju za Oskara, gledaćemo Kler Foj, dok će Danijela Krejga u ulozi novinara Mikaela Blomkvista glumiti švedski glumac Sverir Gudnason, prenosi Index. 

Još nije poznato koga će glumiti Andreja Pejić, piše časopis Out. 

Takođe je zanimljivo da su Amerikanci odlučili da preskoče naredna dva nastavka iz originalne trilogije i prionuli na ekranizaciju četvrtog koji je nakon smrti Stiga Larsona napisao David Lagerkranc. 

Film će režirati Fede Alvarez, a u bioskopima bi trebalo da se pojavi 19. oktobra.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mr burns from simpsons

pre 6 godina

ja koliko citam spisak a pratim filmove, ovo je skup gubitnika, svedjani posle Grete Garbo nemaju ozbiljnije obavljenog posla u svetskom filmu sem Bergmana i Max fon Sydowa

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija