• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: starmagazin.rs/Informer.rs

07.09.2018

15:20

(VIDEO) LEPA BRENA KAO LARA KROFT! 35 godina karijere u 60 pesama!

Showbiz

(VIDEO) LEPA BRENA KAO LARA KROFT! 35 godina karijere u 60 pesama!

Podeli vest

U susret velikom koncertu u Areni 20. oktobra, Lepa Brena otkriva da je koncept osmišljen, repertoar se još pravi, a probe uveliko traju. Ideja je da se sažme 35 godina karijere u 60 pesama što nije nimalo lak zadatak

Pevačica koja je postavila standarde kada je u pitanju bavljenje šou biznisom u čitavom regionu ove godine objavila je i dokumentarni film u kom je opisala “Godine Slatkog Greha”. 

Detalji koncerta se čuvaju u najstrožijoj tajnosti, a mi ćemo vas na kratko podsetiti na spot koji je vdrovali ili ne snimljen 1987. godine, ali je produkcijski i scenaristički bio mnogo ispred vremena, tako da je Brena bila pojam Lare Kroft mnogo pre ove junakinje.

Uostalom uverite se – u spotu za numeru Sanjam, Brena vozi gliser, motorom pretiče kamion, automobil i naposletku demonstrira borilačke veštine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Spot je premijerno prikazan u prvom delu filma “Hajde da se volimo 1”.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija