• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.11.2018

19:00

TADIĆ I MITROVIĆ NEMAJU DILEMU: Mnogo smo jači, imamo Kolarova i Matića!

Showbiz

TADIĆ I MITROVIĆ NEMAJU DILEMU: Mnogo smo jači, imamo Kolarova i Matića!

Podeli vest

Srpski fudbaleri Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić rekli su da ekipa mnogo dobija povratkom kapitena Aleksandra Kolarova i zamenika Nemanje Matića i da očekuju da će protiv Crne Gore (subota, 15.00) i Litvanije (utorak, 20.45) pokazati da su najkvalitetniji u 4 grupi C Lige nacija


Znamo šta nas očekuje, igramo pred našom publikom i idemo na pobedu. Dva gola kao u Podgorici? Samo je važno da ekipa igra dobro, a onda će biti i golova. Nije važno ko ih postiže, treba da pobedimo i overimo prvo mesto - rekao je Mitrović novinarima u Staroj Pazovi.

Nakon propuštanja oktobarske akcije u ekipu se vraćaju Aleksandar Kolarov i Nemanja Matić, što je velika stvar prema centarforu Fulama.

Vellika stvar je za reprezentaciju, sve što bih rekao se zna, veliko su pojačanje - jasan je Mitrović.

Njegov saigrač Dušan Tadić ističe da Srbija ima odličnu priliku da obezbedi prvo mesto i plasira se u B Ligu nacija.

- U kratkom vremenskom periodu igramo novu utakmicu sa reprezentacijom Crne Gore. Mislim da smo i u Podgorici pokazali da smo kvalitetniji od Crne Gore, alli moram da naglasim i da oni imaju veoma dobre igrače i da nisu nikako za potcenjivanje. Uglavnom veruujem da smo kvalitetniji da to moramo da pokažemo na terenu - poručuje Tadić.

Tadić dodaje da će Crnogorcima mnogo nedostajati povređeni Stefan Savić i Stevan Jovetić, a da je njegov tim jači nego u Podgorici.

- Kolarov i Matić mnogo znače za ekipu u svakom smislu. Mnogo smo jači.

Vezista Ajaksa veruje da će Srbija imati veliku podršku sa tribina stadiona "Rajko Mitić".

- Nadam se da će biti podrške sa tribina, a na nama je da dobrom igrom i rezultatom usrećimo navijače. Mislim da će sve biti kako treba, teren, ambijent, igra - zaključio je on.

Srbija u subotu od 15 sati dočekuje Crnu Goru, a tri dana kasnije Litvaniju na stadionu Partizana od 20.45.
 

RANJENI MILENKOVIĆ IMA RECEPT ZA CRNOGORCE: Da ponovimo igru iz prvog meča, sa navijačima je sve lakše!

SRBIJA JE BOLJA BEZ MENE, ONDA MOGU U PENZIJU! Kolarov u svom stilu prokomentarisao dobre igre "orlova"

SELEKTOR "ORLOVA" SAOPŠTIO SPISAK! Krstajić vratio Fejsu, Matić ponovo u dresu Srbije


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija