• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92/Informer.rs

01.02.2019

14:53

PROFIT JE PROFIT: Holivudski par i nakon razvoda nastavlja zajednički biznis!

Showbiz

PROFIT JE PROFIT: Holivudski par i nakon razvoda nastavlja zajednički biznis!

Podeli vest

Holivudske zvezde i bivši supružnici Anđelina Džoli i Bred Pit su i nakon razvoda ostali poslovni partneri, bar kada je u pitanju njihova vinarija u Francuskoj

Poznati par je kupio vinariju 2012, a godinu dana kasnije "izbacili" su njihovo prvo vino “Moraval roze”. Nakon razvoda, spekulisalo se da će bivši supružnici prodati imovinu. Međutim, kako piše britanski Metro, oni u martu planiraju da izbace svoj drugi “Miraval roze” pod nazivom Studio u čast muzičke istorije svog imanja. 

Izvor magazina navodi da njihovo novo vino pokazuje da su bivši supružnici posvećeni imanju, a imenom koje su mu dali, na svoj način pokazuju kako vide njegove “muzičke korene”. 

Isti izvor navodi i da je Bred bio veoma angažovan na imanju tokom prošle godine, i da se sa Anđelinom dogovorio da vinarija bude "investicija" za njihovu decu. 

(FOTO) BLAMAŽA LEPE PEVAČICE: Istetovirala se, ali nije znala šta joj piše na ruci!

Bred i Anđelina imaju šestoro dece – Paksa (17), Medoksa (14), Zaharu (13), Šajlo (12) i desetogodišnje blizance Noksa i Vivijen. 

Foto: Reuters

Oni su nedavno uslikani zajedno, i to je prvi put da su se zajedno pojavili u javnosti još od septembra 2016. godine kada su objavili da se razvode. 

Par je postigao konačni dogovor u vezi sa starateljstvom nad decom, nakon dve godine dugih pregovora. Glumičin advokat naveo je da se Bred i Anđelina trude da ceo postupak ne ode na sud.

(FOTO) ŠAKIRA SE UPROPASTILA? Zbog nove frizure izgleda kao blajhano pile!

 

Bivši holivudski par venčao se 2014, a u vezi su bili od 2005. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija