• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tportal.hr

02.02.2019

11:30

(FOTO) GORI MORE, TOPE SE PLANINE! Elizabet Harli žari i pali u bikiniju!

Showbiz

(FOTO) GORI MORE, TOPE SE PLANINE! Elizabet Harli žari i pali u bikiniju!

Podeli vest

Na Instagram profilu ima 1,1 miliona vernih pratilaca, a kako i ne bi kada slavna Britanka na njemu redovno objavljuje svoje fotografije u bikiniju

Na izgledu, 53-godišnjoj Elizabet Harli, zavide i upola mlađe devojke, stoga i ne čudi da svoje savršeno telo rado pokazuje. Kako je i sama otkrila, za fotografije u minijaturnim bikinijima najzaslužniji je njen 16-godišnji sin Demijan, koji je ujedno i njen stilista. 

Ovoga puta objavila je dve fotografije s peščane plaže, u minijaturnom zlatnom bikiniju sa zlatnim lancem, iz njene najnovije kolekcije kupaćih kostima. 

Nove fotografije su oduševile njene pratioce, a vrlo je verovatno da je i ovoga puta za njih najzaslužniji njen 16-godišnji sin Demijan. Naime, upravo Demjianu najviše veruje da će fotoaparatom uhvatiti ono najbolje. 


"Demijan je odličan fotograf i on već instinktivno zna šta mlađi ljudi žele da vide. On izabere šta ću da obuče, on je moj stilista", rekla je nedavno o svom sinu Elizabet Harli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Honey Bikini @elizabethhurleybeach ????

Објава коју дели Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) дана 28. Јан 2019. у 10:31 PST

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vranjanac

pre 5 godina

Od kad sam je prvi put video u filmu sa Brendonom Frejzerom, od tada smatram da su najlepse zene one sa smedjom kosom i svetlim ocima

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija