• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.02.2019

22:33

DEA BRINE O ZVEZDI! POPULARNA TV VODITELJKA IZ BOLNIČKE POSTELJE: Jesu li spremni da odbrane titulu?

Showbiz

DEA BRINE O ZVEZDI! POPULARNA TV VODITELJKA IZ BOLNIČKE POSTELJE: Jesu li spremni da odbrane titulu?

Podeli vest

Dea Đurđević (28) i dalje je puna duha i optimizma nakon nesreće u kojoj je umalo ostala bez ruke * Raspituje se čak i za omiljeni fudbalski klub, srećna je što joj iz Crvene zvezde šalju poruke podrške

Voditeljka TV Pink Dea Đurđević (28) iz dana u dan je sve jača i odlučnija da se što pre oporavi od nesreće na Dedinju, kada je umalo ostala bez ruke! Dok leži na odeljenju Intenzivne nege na VMA, raspituje se kod medicinskog osoblja o svemu u spoljašnjem svetu, pa čak i o svom omiljenom klubu Crvenoj zvezdi!
- Jesu li spremni da odbrane titulu u fudbalu - pitala je, između ostalog, lekare.

Bodri i sebe i okolinu

Dea je, kako smo saznali na VMA, oduševljena i zbog mnogobrojnih poruka podrške koje joj stižu iz kluba i od navijača Zvezde.
- Poznato je koliko Dea obožava Crvenu zvezdu i da je pasionirani navijač. Sve je nasmejala kada je doktore pitala ima li nekih novosti u njenom omiljenom klubu, da li su igrači spremni za početak prolećne sezone i kako su prošli u pripremnim utakmicama. Još kada su joj preneli da su se igrači, ali i navijači, raspitivali za njeno zdravlje i putem društvenih mreža je pozdravljali, Dea se oduševila. Iako je doživela tešku saobraćajku, trudi se da razmišlja o drugim stvarima i da skrene misli - kaže naš izvor.

Popularna voditeljka se, naravno, raspitivala i o aktuelnim događajima u Srbiji, "Jutarnjem programu", Pinku, kolegama, ali ipak najčešće pominje majku Nenu i verenika Mladena Mijatovića.
Đurđevićeva se od četvrtka nalazi u jedinici intenzivnog lečenja na VMA i proteklih dana se trudila da bodri i oraspoloži i sebe i okolinu.
- Doktori svakodnevno, po tri puta, obilaze Deu. Kada joj je saopšteno da su prošla kritična 72 sata, te da oporavak dobro teče, ona je bila oduševljena. Naravno da je rane bole, pogotovu što je, pored otkinute pa prišivene ruke, imala još nekoliko ozbiljnih povreda, ali se trudi da osmehom oraspoloži sve. Ne želi da se žali na bolove, ali kada je pitaju kako se oseća, kaže da će sve izdržati - navodi naš izvor.

PRVE REČI ŽENE KOJA SE SUDARILA SA DEOM: Ne izlazi, udariće te! - A onda... OTKINUTA RUKA! Svi su bili van sebe!

Foto: Informer DN

Oporavak dobro teče, a budući da se Đurđevićeva nalazi na intenzivnoj nezi, bitan je i naredni period rehabilitacije.
- Ne postoji period kojim može da se spekuliše, ali je jedno sigurno, Dea će za povređenu ruku primati terapije naredne dve godine, dok se potpuno ne oporavi. To je sasvim razumljivo, budući da je imala tešku povredu leve ruke - navodi Informerov sagovornik i dodaje:

Najbitnije strpljenje

- Njoj je operisana ruka i dalje fiksirana kako je ne bi pomerala, ali čuli smo da je doktorima rekla da ima osećaje u njoj. Polako, vreme će pokazati da li je reč o subjektivnom osećaju ili ne. U svakom slučaju, najbitnije je strpljenje i da se nigde ne brza jer je povreda bila veoma ozbiljna. Odlično je to što su 72 sata prošla bez ikakvih komplikacija i što oporavak teče bolje od očekivanog. Bitno je da se Dea dobro oseća, da je veoma pozitivna i hrabra.

DEA SE OGLASILA IZ BOLNICE: Ja sam odlično, JA SAM MEGACAR! Načelnik VMA preneo poruku hrabre tv voditeljke!

 

Kako je došlo do nesreće

Foto: Informer DN

Dea Đurđević je 7. februara oko 6.20 ostala bez ruke u stravičnom udesu u Ulici Ljutice Bogdana na Dedinju. Ona je nakon manjeg sudara sa jednim automobilom izašla iz svog vozila i stala na trotoar kako bi se dogovorila s drugim vozačem oko štete. U tom trenutku ju je, zbog poledice, pokosio autobus na liniji 78 i pribio uz ogradu bolnice "Dr Dragiša Mišović". Hitno je prebačena na VMA, gde joj je ruka prišivena.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Magazin

Džet set

Srbija