• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Forbs/informer.rs

20.04.2019

15:48

U BRAKU NIJE SVAKI MINUT UZBUDLJIV! Ana Ivanović otkrila detalje iz privatnog života, kao i ČEMU UČI SINA od malih nogu!

Showbiz

U BRAKU NIJE SVAKI MINUT UZBUDLJIV! Ana Ivanović otkrila detalje iz privatnog života, kao i ČEMU UČI SINA od malih nogu!

Podeli vest

Ana Ivanović retko govori o privatnom životu za javnost, ali se u intervjuu za "Forbs" osvrnula na način života koji se promenio otkad je postala supruga Bastijana Švajnštajgera i majka malenog Luke

- Način ishrane bi takođe trebalo da se promeni sa novom ulogom. Dok sam aktivno trenirala koristila sam određene namirnice i više jela jer mi je, uz višesatne treninge, energija bila neophodna. U šali kažem da je zdrava ishrana slična braku - ne možete očekivati da će baš svaki minut biti uzbudljiv, ali će vam obezbediti ključne stvari - rekla je Ana u pomenutom intervjuu, a prenosi "Hello".

Njen život se potpuno promenio kad je postala majka, što je sasvim normalno, navodi Ana.

DARKO LAZIĆ OTKRIO DETALJE IZ BOLNICE: Počupao sam sve aparate, MORALI SU DA ME VEŽU ZA KREVET!

- Trinaest godina trenirala sam bez prestanka. Danas putujem ređe, posvećena sam svom detetu. Vodim računa o zdravom načinu života. Insistiram na tome da se moj sin od malih nogu upozna sa pravim vrednostima. Ko zna koliko će tehnologija napredovati kada poraste. Važno je da nauči da postavi granice i da pravilno procenjuje. Decu morate da ohrabrujete, da ih slušate, da shvatite šta ona žele - istakla je lepa Srpkinja.

(FOTO) FILM "MRAK" INSPIRISAN KOSOVOM! Slavko Štimac rame uz rame sa danskom zvezdom!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija