• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.05.2019

15:18

(FOTO) VODITELJ UPOREDIO KRALJEVSKU BEBU S MAJMUNOM, PA DOBIO OTKAZ! BBC ga se rešio zbog neslane šale!

Showbiz

(FOTO) VODITELJ UPOREDIO KRALJEVSKU BEBU S MAJMUNOM, PA DOBIO OTKAZ! BBC ga se rešio zbog neslane šale!

Podeli vest

Radio voditelj Deni Bejker dobio je itkaz na Bi-Bi-Siju (BBC) nakon što je tvitovao o novorođenoj kraljevskoj bebi vojvotkinje od Saseksa Megan i njenog supruga princa Harija tako što je sa potpisom "kraljevska beba napustila bolnicu" objavio fotografiju nepoznatog para sa šimpanzom ispred bolnice

AP navodi da su mnogi videli fotografiju kao rasističku, jer je baba kraljevske bebe Arčija, Doria Regland, Afroamerikanka.

Foto: Instagram/printscreen

Bejker je u poručio da bi koristio istu sliku za bilo koje drugo "kraljevsko rođenje", ali da je ipak u pitanju ogromna greška..

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NekoKo

pre 4 godine

Inače mi u Srbiji bolje znamo šta je demokratija. Za ovakve stvari naravno da sleduje kazna, jer jedno je kritika a drugo su primitivna vređanja. Kod nas se čak i otvorene pretnje tolerišu. Uzgred da ne bude zabune, teško mi je da kažem ko je gori vlast ili opozicija po svemu, pa čak i po primitivizmu. Vlast se uku*vala jer je vlast, ali ček da zglaznu ... Opozicija je već totalno dno, počev od onog Trifunovića. Takav primitivac i malograđanin se retko rađa.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija