• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

18.05.2019

12:09

(FOTO) MONIKA, TI LI SI? Sa plavom kosom, u uskoj svetlucavoj haljini!

Showbiz

(FOTO) MONIKA, TI LI SI? Sa plavom kosom, u uskoj svetlucavoj haljini!

Podeli vest

Monika Beluči će u septembru napuniti 55 godina. U njenom slučaju to su samo brojke u dokumentima, pogledajte njene poslednje fotografije i uverićete se

Italijanska glumica je pozirala za naslovnu časopisa Soon, sa plavom kosom i frizurom sličnoj kao što je nosila u filmu Malena. 

Monika je na svom Instagramu objavila jednu od fotki iz magazina, a uskoro su isplivale i ostale i oduševile hiljade njenih obožavatelja širom sveta.

(VIDEO) OTKRIVENA TAJNA KOJA JE ČUVANA DECENIJAMA! Sandra Bulok i Kijanu Rivs su bili zaljubljeni jedno u drugo

 

Lepa glumica je trenutno na filmskom festivalu u Kanu u društvu 18 godina mlađeg dečka, francuskog umetnika Nicolasa Lefebrea. Par je u vezi od prošle godine, a od nedavno se pojavljuju javno zajedno. 

ISPOVEST LEPE BRENE: Umorna sam već 40 godina, PITAM SE ŠTA MI SVE OVO TREBA!



Obožavatelji se slažu da Monika sa plavom kosom izgleda kao boginja i mnogi smatraju da bi ovakvu frizuru trebalo da zadrži do daljnjeg.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Eto

pre 4 godine

Ovo je ili zestok fotoshop ili plasticar. Nisu samo haljina i frizura.

Dragan

pre 4 godine

Zena izgleda kao "zmaj"...Gazi sestu deceniju,a izgleda bolje nego one upola mladje.. Za mene,najlepsa zena na svetu..

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija