• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

27.05.2019

22:15

BIVŠA TENISERKA ODREŠILA KESU! Ana Ivanović poklonila Džajki i bratu vilu od 2.000.000 evra, MLADENCI OD GOSTIJU DOBILI 250.000 EVRA!

Showbiz

BIVŠA TENISERKA ODREŠILA KESU! Ana Ivanović poklonila Džajki i bratu vilu od 2.000.000 evra, MLADENCI OD GOSTIJU DOBILI 250.000 EVRA!

Podeli vest

Ana Ivanović je snajki Dragani Džajić i bratu Milošu Ivanoviću kupila vilu od 2.000.000 evra, koja je u njenom komšiluku * Pošto su i ona i Dragana trudne, želja joj je da im deca rastu zajedno

Ana Ivanović je odrešila kesu za svadbu! Teniserka je snajki Dragani Džajić i bratu Milošu Ivanoviću poklonila kuću na Majorki od 2.000.000 evra, saznaje Informer. Mladenci, koji su se venčali u subotu u beogradskom hotelu "Hajat", pored ovog vrednog poklona, od ostalih gostiju uglavnom su dobijali koverte sa novcem, u kojima je ukupno bilo 250.000 evra!
- Ana je snajki i bratu kupila kuću u komšiluku njene vile, u mondenskom naselju Son Vila na Majorki. Dvospratnica ima četiri spavaće sobe i tri kupatila, ogroman dnevni boravak i igralište za decu. I košta 2.000.000 evra! - otkriva naš dobro obavešten izvor.

Dobili i umetničke slike

Nekada najbolja teniserka sveta, koja je tokom karijere zaradila 98 miliona evra, volela bi da njena deca i naslednici Džajke i Miloša rastu zajedno.
- Ana smatra da je taj kraj savršen za podizanje porodice, pa je rešila da se tamo preseli kad se njen muž fudbaler Bastijan Švajnštajger penzioniše. Ona sa Bastijanom ima jednogodišnjeg sina Luku, a sada čekaju još jednu bebu. Pošto je i Dragana trudna, želja joj je da svi žive kao velika srećna porodica - objašnjava naš sagovornik.

On dodaje da su mladenci zaradili gomilu novca na luksuznom venčanju, kom je prisustvovalo oko 250 gostiju iz Srbije i inostranstva.
- Džajka i Miloš su dobili nekoliko umetničkih slika, a svi ostali gosti su im poklanjali pare. I ja sam odneo kovertu. Mislim da niko u nju nije stavio manje od 1.000 evra, a od jednog prijatelja sam čuo da im je namenio 3.000 evra. Pošto je mladin otac Dragan Džajić finansirao svadbu, siguran sam da su Dragana i Miloš posle svadbe bili bogatiji za oko 250.000 evra - priča za Informer jedan od gostiju, koji je želeo da ostane anoniman.

Ponosni tata Džaja za muziku poneo torbicu punu para

Proslavljeni fudbaler Dragan Džajić bio je presrećan što udaje ćerku Draganu, pa nije žalio para na muziku. Goste su zabavljali Ana Kokić i Saša Matić, a mikrofona se latila i Aleksandra Prijović, koja je na proslavi uživala sa suprugom Filipom Živojinovićem. Džajić je iz pune torbice vadio lovu i kitio muzičare koji su za nekoliko sati svirke u "Hajatu" dobili na desetine hiljada evra bakšiša.

Venčanica od 15.000 evra

Među onima koji su mladencima poklonili novac su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović.
- Ponela sam im kovertu, pa nek oni kupe ono što žele - rekla je snajka Lepe Brene, koja se kasnije latila mikrofona i napravila ludu atmosferu.

Svatove je dočekivao Džaja sa suprugom Brankom i starijom ćerkom Sanjom. Među prvima je stigao Dušan Savić sa ženom Marinom Rajević Savić, a zatim i njihov sin Vujadin i snajka Mirka Vasiljević. Među gostima bili su i Mitar Mrkela, Boža Maljković, Zoran Filipović, Merima Njegomir, Zvezdan Terzić... Mlada je blistala u venčanici Vere Vang, koju je platila 15.000 evra, a pošto je izgovorila sudbonosno "da", rešila je da prezimenu doda suprugovo. Usledilo je bacanje bidermajera, a buket je pao pravo u ruke Džajkine sestre Sanje!

Među zvanicama na glamuroznom venčanju bio je i Zdravko Čolić. Iako legendarni Čola ne peva po svadbama, ovog puta je napravio izuzetak, pa je za mladu Draganu i mladoženju Miloša izveo nekoliko svojih hitova. Kad su krenuli prvi taktovi numere "Ti si mi u krvi", mladenci su mu se pridružili, pa su zajedno pevali.

(VIDEO) TRUDNA ANA ĐUSKALA CELO VEČE! Nije se odvajala od mladenaca!

Trudna Ana đuskala, Švajni nije došao zbog utakmice

Foto: Informer DN

Ana je bila među najveselijim gostima. Bivšoj teniserki se već nazire trudnički stomačić, koji je nije sprečio da đuska bez prestanka. Ona je celu noć pevala, grlila je mlađeg brata, a u jednom momentu je od sreće i zaplakala. Njen muž, fudbaler Bastijan Švajštajger propustio je šurakovo venčanje zbog poslovnih obaveza prema klubu Čikago fajer. Ostao je u Americi jer je imao utakmicu protiv Njujork Sitija, koji je njegov klub dobio rezultatom 1:0.

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dare

pre 4 godine

Niko od gostiju nije stavio ispod 1000e.. A kad ti isti gosti idu obicnom narod na svadbu jel isto nose po ne manje od 1000? Al zamalo.. Bogatasima kojima ne treba - daj sto više a obicnima mozes i manje.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija