• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

28.05.2019

11:51

DRAGANA DŽAJIĆ POSLE UDAJE ZA MILOŠA IVANOVIĆA: Evo koji trenutak je za mene bio NAJEMOTIVNIJI

Showbiz

DRAGANA DŽAJIĆ POSLE UDAJE ZA MILOŠA IVANOVIĆA: Evo koji trenutak je za mene bio NAJEMOTIVNIJI

Podeli vest

Dragana Džajić, lepa i uspešna naslednica fudbalske legende Dragana Džajića, prošle subote izgovorila je sudbonosno "da" i na večnu ljubav se zavetovala svom izabraniku Milošu Ivanoviću, bratu Ane Ivanović

Gala svadbeno veselje bilo je u priličeno u jednom prestoničkom hotelu, gde se sjatilo 250 odabranih VIP zvanica - sam krem srpske javne scene svedočio je polaganju bračnih zakletvi mladenaca, a na fešti koja je u medijima proglašena svadbom decenije služila su se najskuplja pića i hrana, dok su goste zabavljale neke od najvećih muzičkih zvezda sa ovih prostora. Pompa oko svadbe Džajićeve i Ivanovića i dalje traje, a tri dana posle romantične ceremonije Dragana Džajić podelila je svoje prve utiske ekskluzivno za Pink.rs.

Dragana, kakvi su utisci posle svadbe?

- Utisci su zaista divni! Atmosfera je bila pozitivna, kao i svi prisutni. Sve je proteklo kako smo zamislili i drago nam je da su svi uživali i da su svi igrali do kasno u noć.

Posebno je emotivno bilo kada vas je otac Dragan odveo do Miloša. Da li je bilo i suza u tom trenutku?

- Bio je to jedan od emotivnih momenata te večeri, kao i ples sa mojim ocem koji je moja najveća podrška, ali nije bilo suza.

BIVŠA TENISERKA ODREŠILA KESU! Ana Ivanović poklonila Džajki i bratu vilu od 2.000.000 evra, MLADENCI OD GOSTIJU DOBILI 250.000 EVRA!

Miloša i vas je posebno dirnuo nastup vašeg porodičnog prijatelja Zdravka Čolića! Da li je vaša želja bila da otpeva čuveni hit "Ti si mi u krvi"?

- Čola je veliki prijatelj moje porodice. Velika je čast slušati Čolu i hvala mu neizmerno što je otpevao za nas njegov čuveni hit, evergrin "Ti si mi u krvi".  On je predivan čovek i pre svega istinska zvezda, a "Ti si mi u krvi" je poklon iz velikog Čolinog srca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
prisutna

pre 4 godine

kakva odvratna haljina zna se kako haljina mladina treba da izgleda čedno i romantično ali šta zna ova devojka, sem da se perlita

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija