• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

10.06.2019

16:09

(FOTO) ARMANI ČASTI! Ćerka čuvenog Terminatora i holivudski glumac stali na 'ludi kamen'!

Showbiz

(FOTO) ARMANI ČASTI! Ćerka čuvenog Terminatora i holivudski glumac stali na 'ludi kamen'!

Podeli vest

Poznati glumac Kris Prat i ćerka Arnolda Švarcenegera, Ketrin Švarceneger, venčali su se nakon godine veze. Mladi par, koji je kišobranima bezuspešno pokušavao da se sakrije od objektiva paparaca, ovog vikenda je izgovorio sudbonosno "da" na luksuznom imanju San Isidro u Montesitu u Kaliforiniji

- Kris i Ketrin će prirediti veoma intimno venčanje za najbliže prijatelje i porodicu, oni ne žele cirkus - rekao je izvor za Pipl. 

Osim mladine porodice, na venčanju je bio i Džek, Krisov sin iz braka sa Anom Faris , koji je okončan prošle godine. Rob Lou, veliki mladoženjin prijatelj, takođe je prisustvovao venčanju u pratnji svoje dece. 

'DUŠKO I JA NISMO ZAJEDNO VEĆ GODINAMA!' Karleuša konačno otkrila ISTINU O RAZVODU SA TOŠIĆEM!



Ketrin se odlučila za Armanijevu kreaciju, raskošnu belu venčanicu bez naramenica, sa dugačkim šlepom, a mladoženja je bio u tamnom odelu istog kreatora.

 

 

Izvor svedoči da su se mladini roditelji najviše veselili, ali da ni mladenci nikako nisu skidali osmeh sa lica. 

- Bili su neodoljivi zajedno - naveo je izvor te dodao da se pred oltarom "Ketrin prosto ozarila kada je videla Krisa". 

SEVERINA PUKLA! Otkazan joj nastup u Crnoj Gori, ovo se dogodilo PRVI PUT!



Kris i Ketrin su se verili u januaru ove godine, a javnost je za to saznala iz objave na društvenoj mreži. 

- Draga Ketrin, tako mi je drago da si rekla da! - napisao je tada slavni glumac. 

Mladenci su juče objavili istu fotografiju na Instagramu.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 4 godine

Tako to rade oni koji stvarno imaju para.Nasi su samo imitatori i nikada nece biti klasa bilo koliko miliona da im je kontu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Magazin

Džet set

Srbija