• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

15.06.2019

12:34

(FOTO/VIDEO) SLAVNA GLUMICA PROGOVORILA O SEKSUALNOM ZLOSTAVLJANJU: Bila sam silovana sa 16 godina!

Showbiz

(FOTO/VIDEO) SLAVNA GLUMICA PROGOVORILA O SEKSUALNOM ZLOSTAVLJANJU: Bila sam silovana sa 16 godina!

Podeli vest

Američka glumica Mira Sorvino (51) još je jedna u nizu holivudskih zvezda koje su progovorile o seksualnom zlostavljanju

Dobitnica oskara je o ovome progovorila na konferenciji sa aktivistima pokreta "Time's Up", koja je za cilj imala da da zakonsku podršku inicijativi za bolju zaštitu žrtava silovanja, seksualnog napada i seksualnog uznemiravanja.

Foto: Tanjug

Mira je bila jedna od prvih javnih ličnosti koje su priznale da ih je filmski producent Harvi Vajnstajnseksualno zlostavljao, a drugi put je opisala da ju je sa svega 16 godina uznemiravao kasting direktor.

Foto: Tanjug

- Svima vam sada ove mogu reći da ne samo da sam bila žrtva seksualnog zlostavljanja i maltretiranja od strane gospodina Vajnstajna, već da sam i žrtva seksualnog napada i da sam preživela silovanje od strane poznate ličnosti - u suzama je rekla glumica, ali nije otkrila o kom muškarcu se radi.

Navela je kako je to silovanje drugog stepena, budući da je bila maloletna te da nije mogla dati pristanak za seksualnu aktivnost zbog godina.

- Ovde sam da bih pomogla. Drugi koji su preživeli isto ovo zaslužuju pravdu i više vremena kako bi naučili da se nose s tim. Osećate sramotu, kao da ste vi krivi - poručila je glumica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Andjela

pre 4 godine

Da li postoji neka glumica da nije silovana? Nista cudno od tih siledzija i nas su silovali bombama.....Posto smo se vratili u petnaesti vek nadajmo se da ce uskoro siledzijama doci kraj.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija