• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/mondo.rs

24.07.2019

13:04

(VIDEO) ĆERKA NAJBOGATIJE SRPKINJE HTELA DA SE UDA ZA PRODAVCA POLOVNIH AUTOMOBILA, PA ODUSTALA! Bogatašica u zadnji čas otkazala venčanje

Showbiz

(VIDEO) ĆERKA NAJBOGATIJE SRPKINJE HTELA DA SE UDA ZA PRODAVCA POLOVNIH AUTOMOBILA, PA ODUSTALA! Bogatašica u zadnji čas otkazala venčanje

Podeli vest

Svadba ćerke nekadašnjeg vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona i naše Slavice Eklston bila je zakazana za 10. avgust u luksuznom odmaralištu u Meksiku, ali ništa od toga

Petra Eklston, bogata naslednica trebalo je da se uda po drugi put, a njen izabranik bio je Sem Palmer. Svadba je bila zakazana za 10. avgust u luksuznom odmaralištu u Meksiku i trebalo je da košta 17 miliona evra

S obzirom da Palmer potiče iz daleko skromnije porodice nego ona, svi su je odgovarali od venčanja. Naime, Palmer je odrastao u prosečnoj američkoj porodici. Njegova majka je kozmetičarka i drži salon lepote, a otac je prodavac polovnih automobila, što je i Sem radio jedno vreme.

(FOTO) SVADBA OD TRIČAVIH 17 MILIONA EVRA! Bogata naslednica se ponovo udaje, zakupila ceo luksuzni rizort!

Petru je upoznao preko muža njene sestre Tamare, kojoj je on blizak prijatelj. Navodno joj je upravo Sem vratio veru u ljubav posle burnog razvoda.

Međutim, Petra je podlegla pritiscima okoline.

- Venčanje je odloženo, jer su Petri svi skrenuli pažnju da ne srlja u brak sa mladićem koji je daleko ispod njenog nivoa. Njena porodica strahuje da je on želi samo zbog novca, pa je svadba odložena dok se ne napravi adekvatan predbračni ugovor- navodi izvor blizak paru.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Smrad

pre 4 godine

Gospođa ima HR državljanstvo uz Veliko Britansko. Tako da nije Srpkinja osim možda poreklom

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija