• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

01.08.2019

15:46

DINO MERLIN JE POSLE ČETIRI GODINE BIO U BEOGRADU! Razlog njegovog dolaska je bila sahrana Igora Bulata

Showbiz

DINO MERLIN JE POSLE ČETIRI GODINE BIO U BEOGRADU! Razlog njegovog dolaska je bila sahrana Igora Bulata

Podeli vest

Dino Merlin je juče došao na sahranu urednika i novinara Igora Bulata i to je bio prvi put da je uslikan u naoj prestonici posle četiri godine nakon što je održao koncerte u Beogradu. Dino Merlin je, kako saznajemo, porodični prijatelj Bulatovih, a sa njima je i sarađivao

Naime, tri koncerta koje je održao u Beogradu 2015. u Areni organizovala je upravo supruga preminulog novinara Igora Bulata, Dada u saradnji sa svojim suprugom. Koncerti su bili uspešni, a prijateljstvo je jako.

Inače, ovi koncerti i te kako su obeležili karijeru Dina Merlina jer je tada doživeo nezapamćen uspeh u našoj zemlji u kojoj do tada dugo nije nastupao.

(VIDEO) DINO MERLIN POSLE KOMEMORACIJE IGORU BULATU: Bio mi je prijatelj, pamtiću ga po najboljem!

Dino Merlin je za "Telegraf" rekao da će Igora pamtiti po najboljem, i da su bili prijatelji. Na kraju komemoracije, puštena je upravo Merlinova pesma "Ptica bijela", a to je, kako je otkrio brat Igora Bulata, pevač Marko Bulat, bila želja preminulog.

(VIDEO/FOTO) ZAVRŠENA KOMEMORACIJA IGORU BULATU, MAJKA I BRAT MARKO U SUZAMA! Porodica, prijatelji i kolege neutešni, DINO MERLIN plakao kao kiša!

Igor Bulat sahranjen je juče na groblju Orlovača. Preminuo je od teške bolesti u 48. godini. Vodio je Jutarnji program RTS-a, uključivao se sa beogradskih ulica, a u poslednje vreme uređivao je Beogradsku hroniku na javnom servisu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Dino,Dino Merlin,odakle beše on,i da li se ećate Srbi njegovih reči i poruka prema nama,a vi samo ugošćavaj te,zato mam se sve lupa o glavu decenijama,da ne kažem vekovima.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija