• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informers

03.08.2019

17:28

NIJE IZDRŽALA PRITISAK? Brižit Makron otišla 'pod nož'!

Showbiz

NIJE IZDRŽALA PRITISAK? Brižit Makron otišla 'pod nož'!

Podeli vest

Prva dama Francuske podvrgla se trosatnoj estetskoj operaciji u privatnoj bolnici u Parizu, pre odlaska na odmor, pišu francuski mediji. Dobro je pogledajte sledeći put kada se pojavi u javnosti...

Brižit Makron, koja je 25 godina starija od svog supruga, predsednika Emanuela Makrona, u centru je pažnje otkako je on postao predsednik - i to uglavnom zbog svojih godina. 

Izgleda da su i njoj počeli da smetaju komentari na račun izgleda i godina, pa se navodno se operisala u poznatoj američkoj bolnici u Parizu. Ova bolnica je veoma popularna među poznatim ličnostima zbog estetski operacija, između ostalog zbog toga što nudi "zahvate za podmlađivanje".

(FOTO) DALA JOJ JE BUBREG, A SADA VIŠE NE PRIČAJU! Puklo "neraskidivo" prijateljstvo!

Gospođu Makron, koja je i ranije govorila o tome kako izgleda mnogo starije od svog supruga, paparaci su "ulovili" kada je 16. jula išla na konsultacije za operaciju. Sledećeg dane se povrgla trosatnoj operaciji u totalnoj anesteziji.

Foto: Reuters

- Operacija je protekla bez problema, a bivša nastavnica izašla je iz bolnice iste večeri - javljaju francuski mediji.

(FOTO) PEVAČICA RASPLAKALA PORUKOM! Moj život se deli na pre tebe i posle tebe!

Mediji još uvek ne znaju detalje o tome šta je tačno "sređivala" prva dama Francuske, a ne znaju ni koja je cena zahvata, ali pišu da se nakon toga dva dana oporavljala od operacije u zvaničnoj rezidenciji u Versaju. Zatim je otputovala na jug da se pridruži suprugu, u For de Breganson, zamku u srcu Mediterana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17