• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

08.08.2019

12:10

(VIDEO) AKCIONI JUNAK I U STVARNOM ŽIVOTU! Glumac spasao klinca zarobljenog u smrskanom automobilu!

Showbiz

(VIDEO) AKCIONI JUNAK I U STVARNOM ŽIVOTU! Glumac spasao klinca zarobljenog u smrskanom automobilu!

Podeli vest

Holivudski glumac Deni Treho, poznat po ulogama u filmovima "Mačete", "Desperado", "Od sumraka do svitanja", "Bilo jednom u Meksiku", pomogao je u spasavanju dečaka zarobljenog u automobilu koji se prevrnuo u sudaru u Los Anđelesu

Treho (75) je, za televiziju KABC-TV, rekao da je bio na putu ka automehaničaru u četvrti Silmar kada je video kako automobil prolazi kroz crveno svetlo i udara u drugi auto koji se na rasksnici prevrnuo na krov.

Dečak, koji je bio vezan u sedištu u zadnjem delu auta, kao i njegova baka koja je vozila, bili su zarobljeni u prevrnutom, delimično smrskanom vozilu.

Treho i žena po imenu Monika Džekson su se udružili kako bi oslobodili dete pre nego što je na mesto događaja stigla hitna pomoć. Džekson je upuzala u auto na jednoj strani kako bi otkopčala dečaka, a Treho ga je izvukao sa druge strane.

(FOTO/VIDEO) MAJKA MONSTRUM: Moja ćerka je buduća rijaliti zvezda jer nije previše pametna ali moraće da ima nekoliko estetskih operacija

Glumac je rekao da je morao da smiri dečaka pre nego što ga je oslobodio.

- Bio je uspaničen i ja sam mu rekao: 'OK. Moramo da upotrebimo naše supermoći!' i onda je on vrisnuo 'Supermoći!' i počeli smo da vičemo 'Supermoći!'. Nekako smo se povezali - prisetio se Treho.

Deni Treho je ostao sa dečakom sve dok i njegovu baku nisu izvukli spasioci.

KABC-TV javlja da niko nije teže povređen, mada je troje ljudi, među njima i baka i dečak, odvezeno u bolnicu na pregled.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija