• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.08.2019

11:34

(VIDEO) I DŽORDŽ KLUNI UVUČEN U SKANDAL VEKA! Ljubavnica Džefrija Epstajna hvalila se SEKSOM U TOALETU sa glumcem

Showbiz

(VIDEO) I DŽORDŽ KLUNI UVUČEN U SKANDAL VEKA! Ljubavnica Džefrija Epstajna hvalila se SEKSOM U TOALETU sa glumcem

Podeli vest

Holivudska zvezda Kluni (58) navodno je imala seks sa Žislen Maksvel, koja je bila ljubavnica i podvodačica preminulog milijardera pedofila

Maksvelova se, inače, sumnjiči da je podvodila mlade devojke i devojčice američkom pedofilu Džefriju Epstajnu, koji je pronađen mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji u Njujurku u subotu.

Žislen Maksvel se, navodno, hvalila kako je oralno zadovoljavala holivudsku zvezdu u toaletu. 

Klunija je u skandal koji već danima potresa američku, a i svetsku javnost, uvukla bivša Epstajnova "seks robinja" Virdžinija Roberts zapisavši to u svojim memoarima, koje je obnarodovao njujorški sud samo dan pre smrti milijardera u zatvoru, javlja San. 

SKANDAL VEKA U AMERICI: MILIJARDER PEDOFIL UBIJEN U ZATVORU?! Među sumnjivima KLINTON I TRAMP!

Virdžinija piše kako se Maksvelova hvalila time još 2001. tokom jednog putovanja, koje je kulminiralo njenim upoznavanjem sa princom Endrjuom, prijateljem Epstajna, koga teoretičari zavere čak i sumnjiče za njegovu smrt.

- Volela je da hvali svojim seksualnim podvizima. I jednom prilikom mi je sa ushićenjem pričala o tome kako je pušila Džordžu Kluniju u jednom toaletu na nekoj zabavi- zapisala je Virdžinija. 

Nije još jasno kada se taj "incident" između Maksvelove i holivudskog zavodnika desio, međutim San ističe da nema naznaka da je Kluni, na bilo koji način, bio umešan u seks sa maloletnicama ili da je bio deo orgija koje je Epstajn organizovao. 

Publicista Džordža Klunija, koji je oženjen sa Britankom Amal Kluni, nije želeo da komentariše ove navode.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija