• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

14.08.2019

22:24

(FOTO) EVO KAKVA KAZNA SLEDUJE REPERU U ČIJU ODBRANU JE STAO I DONALD TRAMP! Optužen za napad na mladića u Stokholmu!

Showbiz

(FOTO) EVO KAKVA KAZNA SLEDUJE REPERU U ČIJU ODBRANU JE STAO I DONALD TRAMP! Optužen za napad na mladića u Stokholmu!

Podeli vest

Američki reper ASAP Roki, čije je pravo ime Rakim Majers i njegova dva prijatelja proglašeni su krivim za napad na momka (19) u Stokhlomu i dobili su uslovne kazne, što znači da neće morati da se vraćaju u Švedski zatvor

Reper je krajem juna, zajedno sa prijateljima, napao mladića na ulici u Stokholmu, koji je preživeo višeminutno udaranje nogom, ali i staklenom flašom. On je priveden, ali je tek tri nedelje kasnije zapravo i optužen za ovaj zločin. Reper je tvrdio da je postupao u samoodbrani, jer su ga "pratili i dobacivali mu provokacije".

Tada je javni tužilac Stokholma Danijel Suneson saopštio je da su reper i još dvojica muškaraca optuženi za nanošenje povreda.

 

 

- Započet je proces, jer njihova dela, ovekovečena i na snimcima, nedvosmisleno predstavljaju kriminal. Otklonjene su sumnje o navodnoj samoodbrani - saopštio je tužilac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MY CALVIN$ @calvinklein #mycalvins #mytruth

Објава коју дели PRETTY FLACKO (@asaprocky) дана 14. Мај 2019. у 6:49 PDT

 

ASAP Roki u pritvoru je bio od početka jula do 2. avgusta, a njegovi advokati i PR služba više puta su alarmirali javnost da on u švedskom zatvoru boravi "u uslovima gorim nego u štenari". Prema njima, reper je bio "okružen ljudskim izmetom" i nije dobijao hranu, zbog čega je reagovao čak i predsednik Donald Tramp. Naravno, švedska ambasada saopštila je da opisani uslovi "uopšte nisu tačni".

 

 

Tramp je na Twitteru nudio švedskom premijeru Stefanu Lovfenu da lično garantuje za repera ili plati kauciju, ali Švedska ne primenjuje sistem kaucije i strani državljani, optuženi za neki zločin, najčešće ostaju u pritvoru do suđenja da ne bi pobegli.

ASAP Roki se prvi put posle puštanja iz zatvora ovim povodom oglasio na nastupu u Kaliforniji kada je publici rekao da je to iskustvo bilo jezivo kao i da je presrećan što je ponovo slobodan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija