• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs

21.08.2019

17:06

(FOTO) ZABORAVILA BRUS! U 50. godini manekenka U TOPLES IZDANJU!

Showbiz

(FOTO) ZABORAVILA BRUS! U 50. godini manekenka U TOPLES IZDANJU!

Podeli vest

Dankinja iz redova "Viktorijinih anđela" koja je devedesetih, uz Sindi Kraford, Klaudiju Šifer, Naomi Kembel, Lindu Evanđelisu harala modnim pistama, Helena Kristensen, pokazala je da joj 50 godina stoji savršeno

Lepotica je na Instagramu objavila fotku na kojoj je toples, u šortsu, puštene kose, čarobna kao pre 25 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you squeeze into your niece’s cut offs and forget your bra, top and house keys ? ? @alexilubomirski

Објава коју дели Helena (@helenachristensen) дана 17. Авг 2019. у 7:51 PDT

Ako se pitate kako joj uspeva… Genetika jeste deo odgovora, ali lepotica vredno radi na održavanju onoga što joj je priroda dala.

- Nedavno sam počela da plešem oko šipke. To je najteža fizička aktivnost kojom sam se ikada bavila, i mnogo više poštujem žene koje se time bave- ispričala je u intervjuu za Harper‘s Bazaar.

Ona je tada rekla i da je boks deo njene rutine već 15 godina, kao i da treninge ima tri puta nedeljno, a ako je na putu, onda pliva ili radi jogu, u zavisnosti od situacije. Takođe, vodi računa i o ishrani.

(FOTO) ONA NE STARI! Manekenka oduševila u TOPLES IZDANJU!

- Mogla bih da jedem pastu svake večeri, sa gomilom parmezana ili belim tartufima- ispričala je, ali je dodala da se ipak trudi da jede zdravo, što se i vidi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija