• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: zadovoljna.hr

22.08.2019

10:07

U TRI SEKUNDE ZNAŠ HOĆEŠ LI DELITI ŽIVOT SA NEKIM! Životne lekcije Samante Džouns

Showbiz

U TRI SEKUNDE ZNAŠ HOĆEŠ LI DELITI ŽIVOT SA NEKIM! Životne lekcije Samante Džouns

Podeli vest

Kanadska glumica Kim Katral rođena je 21. avgusta 1956. godine. Slavna glumica iza sebe ima bogat život i bogatu karijeru. Stekla je puno iskustva i proživela razne životne lekcije koje je tokom godina otvoreno delila u intervjuima

Kao i fenomenalni lik Samante Džouns koji je glumila, Kim je vrlo otvorena osoba i nije joj problem da kaže tačno ono što misli. Tokom godina to je izrazila u mnogim iskrenim mudrostima, a mi smo odlučili neke od njih da izdvojimo:

 

 

1. Budi svoj i stvarno se raduj tome. Sledi svoj ritam bubnjeva!

2. To je tvoje telo, tvoj život. Radi ono što želiš da radiš.

3. Veliki deo mog života bio je usamljen. Fantastičan, ali usamljen.

4. Uvek sam mislila da je manje zapravo mnogo više.

5. To je život - pratiš kuda te srce vodi. Barem ja to radim.

 

 

6. U tri sekunde znaš hoćeš li deliti život s nekim – biće to dugih pola sata ako si pogrešila.

7. Odlično sam se zabavila u mladosti i još uvek se osećam mladom, ali nemam nikakvu želju da izgledam kao da sam u dvadesetim.

8. Nema potrebe da se osećate poraženo s 40, 50 ili 60 godina. Odlično se provodim u drugoj polovini svog života.

9. Ceo život sam na dijeti jer imam ogroman apetit.

10. U svom životu i karijeri želim da prihvatim starenje jer mislim da je to ono što je zanimljivo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija