• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

07.09.2019

12:38

(FOTO/VIDEO) ONA JE SEKSI I SA 50! Džej Lo otkrila kako joj uspeva da izgleda kao devojčica!

Showbiz

(FOTO/VIDEO) ONA JE SEKSI I SA 50! Džej Lo otkrila kako joj uspeva da izgleda kao devojčica!

Podeli vest

Hrana koju unosimo u organizam ne utiče samo na naše telo, već i na kožu, smatra Dženifer Lopez, koja, uprkos tome što je nedavno proslavila 50. rođendan, izgleda veoma mladoliko

Savršeno zategnuto telo sasvim sigurno duguje i redovnim treninzima, ali i čvrstoj volji.

Naime, pevačica i glumica je otkrila da se u potpunosti odrekla kafe, tačnije kofeina. Ovaj napitak bez kojeg većina ne može da započne dan zapravo negativno utiče na kožu, smatra Lopezova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

St.Tropez 2019 ☀️

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана 3. Сеп 2019. у 10:01 PDT

– Ne pušim, ne pijem alkohol, koktele, kafu, niti bilo šta što sadrži kofein, jer zbog toga koža izgleda starije - ispričala je latino zvezda i dodala da, ako se baš uželi, uzme kafu bez kofeina.

Za mladolik izgled i kožu koja izgleda prvenstveno zdravo i sveže, veoma je bitno i sledeće:

- Retko kad se sunčam, obavezno spavam osam sati, a kad mogu i do 10 sati – kaže Džej Lo, koja bi uskoro trebalo četvrti put da stane na "ludi kamen" sa Aleksom Rodrigezom.

Što se tiče same ishrane, preferira "zeleno" povrće, a slatkiša se ipak ne odriče

Budući da dosta vremena provodi u teretani, samtra da može sebi da dozvoli umerene porcije "grešnih zalogaja", a u njenom slučaju je to sladoled s komadićima čokolade i keksa.

(FOTO) OVA GUZA VREDI 27 MILIONA DOLARA! Provokativna slika sa jahte uzbudila pevačicine fanove!

- Jedem dosta zelenog povrća - asparagus, brokoli, kelj... A i moja deca vole zeleniš - kaže Dženifer.

Pogledajte i bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Magazin

Džet set

Srbija