• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

09.09.2019

22:38

ŽIVOT JE PREDA MNOM... Ovako je Gru govorio nedugo pre smrti i dodao: IMAM JOŠ MNOGO NEOSTVARENIH ŽELJA!

Showbiz

ŽIVOT JE PREDA MNOM... Ovako je Gru govorio nedugo pre smrti i dodao: IMAM JOŠ MNOGO NEOSTVARENIH ŽELJA!

Podeli vest

Reper Dalibor Andonov Gru, koji je poginuo u 47. godini života kod Nautičkog kluba "Zemun", važio za porodičnog čoveka, voleo je muziku, a o svemu ovome pričao je u jednom od svojih poslednjih intervjua koji je dao za "Vesti"

Govoreći o svojoj karijeri, priznao je da je mnogo ljudi na razne načine uticalo na nju, ali da je za sve najzaslužnija bila njegova ljubav prema muzici.

Pričao je i da više nema onu tremu koja blokira, dodavši:

- Ali, i dalje postoji, u dosta manjoj meri.

Na pitanje koji aplauz pamti, kazao je da ih ima dosta:

- Ali, onaj koji uvek pominjem je u prepunoj kragujevačkoj hali Jezero 1996. ili 1997. na dodeli nagrada televizije Kanal.

Istakao je i da postoji mnogo stvari koje bi danas uradio drugačije, nego u mladosti, a govorio je i o tome kome se divi:

- Svim ljudima koji su uspešni u svojoj branši i ljudima koji nisu podlegli opštem neukusu, koji i dalje drže neki nivo. Nažalost, takvih je sve manje.

Na pitanje koji odmor pamti, i po čemu, prisetio se baš incidenta kada je umalo poginuo:

- Zimovanje u Francuskoj 2012. godine. Spasavali su me helikopterom sa neke litice na kojoj sam završio vozeći kroz dubok sneg van staze.

(VIDEO) KIŠA PADA KAO DA BOG PLAČE ZA NJIM! Pogledajte trenutak kada mrtvozornici odvoze GRUOVO TELO!

Naglasio je i da voli Beograd i da se oseća lepo u njemu, a na poslednje pitanje koja mu je neostvarena želja, ovako je odgovorio:

- Ima ih mnogo, ali život je preda mnom...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija