• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

20.09.2019

11:04

EROS RAMACOTI OTVORIO DUŠU! O Beogradu, Srbiji, Novaku Đokoviću, ženama i muzici!

Showbiz

EROS RAMACOTI OTVORIO DUŠU! O Beogradu, Srbiji, Novaku Đokoviću, ženama i muzici!

Podeli vest

Povodom koncerta koji će biti održan 24. septembra u "Štark areni", slavni italijanski pevač otvorio je dušu...

Nakon 13 godina pauze, čuveni italijanski pevač Eros Ramacoti (55) vraća se Beograd, a koncertni spektakl prirediće beogradskoj publici 24. septembra u "Štark areni". Povodom njegovog novog nastupa u srpskoj prestonici, ekipa portala Telegraf.rs porazgovarala je sa ovom svetskom muzičkom zvezdom. Eros je pričao o predstojećem koncertu u "Štark areni", Beogradu, Srbiji, bogatoj muzičkoj karijeri, ženama, kao i Novaku Đokoviću.

Beograd vas s nestrpljenjem iščekuje, što dokazuje i prodaja karata za koncert koji je 24. septembra. Koliko vam je nedostajao Beograd tokom svih ovih godina koje su prošle otkad ste poslednji put nastupili pred našom publikom?

- Mnogo! Lepo je vratiti se u ovu zemlju posle skoro 10 godina odsustva. Veoma sam vezan za Srbiju, uvek osećam toplu dobrodošlicu od strane srpskih fanova.

 

 

Kada vam neko pomene Beograd i Srbiju, na šta vas to asocira?

- Među najdragocenijim sećanjima koje imam, izdvaja se koncert iz 2006. godine, sa istinskom nezaboravnom publikom.

 

(FOTO) PETICA ZA DEKOLTE! Bela Hadid se skinula gola, a svi komentarišu njenu frizuru!

Da li pratite događaje u Srbiji i dali ste naš grad posetili u tajnosti, privatno, da uživate u miru?

- Kao što sam već rekao, nažalost, kad sam na turneji, nemam mnogo vremena da posetim gradove u kojima nastupam: često dođem, nastupam, odem u hotel i sledećeg jutra smo ponovo na putu. Ja se nadam da ćemo jednog dana posetiti Srbiju, nadam se uskoro!

Vi ste jedan od najpoznatijih svetskih muzičara, najpoznatiji u Italiji. Nakon toliko puno godina vaše karijere, ako biste promenili jednu stvar danas, šta bi to bilo?

- Ništa ne bih promenio. Važno je da nemate zbog čega da se kajete, i da gledate napred.

 

 

S kojom drugom zvezdom biste snimili duet i da li postoji iko u muzičkom svetu s kim ste želeli da sarađujete, ali niste?

- Imao sam čast da imam duet sa sjajnim umetnicima, sa sjajnim međunarodnim zvezdama kojima se divim. Svejedno, dobra je praksa da svoje želje ne izjavljujete glasno, jer se u protivnom neće ostvariti!

Kojavaša pesma vas rasplače, iako ste ju je izveli nebrojano puta?

- Postoje neke od mojih pesama za koje sam veoma vezan, ali "L'Aurora", pesma kojoj sam posvetio ćerki, uvek me čini tako emotivnim.

 

(FOTO) ZVERKA POSTAJE OTAC U SEDMOJ DECENIJI! Popularni glumac iz serije "Seks i grad" otkrio pol bebe

Poznati ste širom planete, ali vas ne viđamo na globalnim događajima kao što je dodela Oskara, Met Gala, zašto?

- Ne znam, pitajte njih, aha-ha-ha! Ozbiljno, kada nisam na turneji, volim da živim život što je moguće jednostavnije, da budem napolju, da vozim bickl, da jašem konja.

 

 

Žene širom sveta vas obožavaju. Šta ja vaše "tajno oružje", pazeći da ljubav ne izgubi intenzitet decenijama? Koja vaša karakteristika najviše oduševljava žene?

- Ja nemam nikakvo tajno oružje osim iskrenosti. Verujem da je to osnovno, ne samo u vezi, već i u životu. Ne osećam se kao osoba sa određenim karakteristikama: imam sreću da mogu da radim ono što volim.

 

POČELA TRKA ZA ULOGU JELENE MARJANOVIĆ! Koja glumica će ovekovečiti pokojnu folkerku

Da li ponajete ili pratite neku srpsku poznatu ličnost? Muzički zvezdu ili sportistu/sportiskinju?

- Ja sam veliki fan fudbala. Pratim različite transfere igrača u druge timove, pratim vaše sportiste kada igraju u Juventusu.

 

 

Koju poruku biste voleli da pošaljete srpskoj publici koja će biti na vašem koncertu i onim ljudima koji su verni fanovi vašeg rada dugi niz godina?

- Radujem se što ću vas videti i ponovo vas prigrliti na mom koncertu! Biće to specijalan šou, sa kojim želim da proslavim ovih 35 godina zajedno sa vama i zahvaljujem vam što ste bili uz mene.

Da li pratite Novaka Đokovića? Ko je vaš omiljeni teniser?

- Kao što sam rekao ranije, više sam fudbalski tip, ali Đoković je sigurno jedan od najboljih svetskih tenisera. Finale Vimbldona sa Federerom je bilo sjajno.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija