• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net/informer.rs

21.09.2019

10:14

(FOTO) BRED PIT ZALUDEO ŽENE ŠIROM SVETA! Godine mu ne mogu ništa

Showbiz

(FOTO) BRED PIT ZALUDEO ŽENE ŠIROM SVETA! Godine mu ne mogu ništa

Podeli vest

Slavni holivudski glumac još jednom je dokazao da mu vreme ne može ništa

Jedan od najpopularnijih glumaca Bred Pit slikao se za naslovnu stranu magazina "GQ" i samo potvrdio da izgleda sve bolje. Fotografije su se veoma brzo proširile društvenim mrežama i bukvalno ih zapalile.

Iako poznati glumac uveliko gazi šestu deceniju, i dalje oduševljava izgledom. Mnogi komentarišu da je ovaj 55-godišnjak kao vino. Što je stariji, to je bolji.

 "55 godina na njemu izgleda odlično", "Nikada nije izgledao bolje", "Tako je zgodan", "Od ovih fotografija će mi eksplodirati jajnici", samo su neki od komentara fotografija na kojima Bred pozira sa zalizanom kosom u retro odevnim kombinacijama, prenosi Indeks.

Slični komentari nastavili su da se nižu na društvenim mrežama, ali čini se kao da Bred nije bio svestan toga. On je u emisiji "Entertainment Tonight", na pitanje voditelja kako je reagovao nakon što je "srušio internet", odgovorio:

"Ne znam šta to znači", a onda je pogledao neke od komentara na njegove fotografije i dodao: "Nisam baš iskusan sa internetom. Ali sviđa mi se ovo, zabavno je", rekao je glumac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija