• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.09.2019

16:01

MACU STARTOVAO DŽUNIOR DŽEK, A KAD JE OBJAVILA OVU PREPISKU, ODMAH JE BLOKIRAO! Razmenjivali snimke, a onda je usledilo ovo pitanje! (FOTO)

Showbiz

MACU STARTOVAO DŽUNIOR DŽEK, A KAD JE OBJAVILA OVU PREPISKU, ODMAH JE BLOKIRAO! Razmenjivali snimke, a onda je usledilo ovo pitanje! (FOTO)

Podeli vest

Starleta Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija objavila je prepisku sa svetski poznatim di-džejem Džuniorom Džekom, inače bivšim mužem Kaje Ostojić.

Na fotografiji koju je Maca objavila vidi se da mu je ona poslala video snimak, na koji je on odgovorio emotikonom duha, dok mu je ona na to napisala:

- Dobar si. Govoriš li srpski? Ja sam Bosanka, ali živim u Beogradu.

Foto: Instagram

 

- Srpski ne, izvini - napisao je Džunior Džek, a potom joj je zatražio da mu pošalje svoje fotografije.

- Pošalji neke lepe fotografije - napisao je di-džej starleti.

Maca je ovu prepisku objavila na Instagram storiju, uz komentar: "Hoće me i razvedeni".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gentlemen goodnight , ladies goodmorning ?

A post shared by Junior Jack (@realjuniorjack) on Sep 28, 2019 at 2:30am PDT

Međutim, Džunior je nakon toga blokirao starletu na Instagramu, što je ona takođe objavila.

Foto: Instagram

 

- Blokirao me zato što sam njegovoj sadašnjoj poslala prepisku kako mi traži slike, kaže da sam lepa. U stvari, lik je dno - napisala je Maca.

Sa druge strane, Džunio je posle Kaje nastavio mladalačkim životom i već je objavio fotku na kojoj se vidi kako nazdravlja u krevetu sa ženskom osobom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija