• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92

30.09.2019

21:22

(VIDEO) OČEKUJEMO BEBU! Poznati pevač čeka dete sa svojim suprugom!

Showbiz

(VIDEO) OČEKUJEMO BEBU! Poznati pevač čeka dete sa svojim suprugom!

Podeli vest

Pevač Riki Martin objavio je srećnu vest. Sa suprugom Jvanom Josefom čeka četvrto dete

-Moja porodica je ovde. Jvan, volim te, kao i svoje predivne blizance Valentina i Matea, i oni su ovde. Volim vas svim srcem, vi ste moja snaga, inspiracija i motivacija- rekao je pred mnogobrojnom publikom u Vašingtonu tokom preuzimanja nagrade koju je primio zbog zalaganja za prava LGBTQ zajednice i filantropije.

Nakon toga je spomenuo osmomesečnu ćerku Luciju, koju smatra “svetlošću života”.

-Usput, moram objaviti da smo trudni. Čekamo. Volim velike porodice- dodao je na opšte oduševljenje publike koja je glasno zapljeskala.

Njihova ćerkica rođena je na Badnji dan 2018. godine, a prošlog meseca prvi put su je pokazali javnosti.

-Želim još četiri para blizanaca. Voleo bih da imam veliku porodicu, ali puno se toga sada događa, puno posla, venčanje… Prvo ćemo dovesti sve u red, a onda odlučiti kada smo spremni za još dece- rekao je Martin novinarima na crvenom tepihu uoči dodele Zlatnih globusa.

Martin i Josef su se upoznali na Instagramu, piše index.hr. Počeli su da se zabavljaju 2016. godine, a pevač je u novembru iste godine zaprosio slikara i umetnika kojeg je odabrao za svog životnog suputnika. Osim Lucije, zajedno odgajaju i 11-godišnje blizance.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija