• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

01.10.2019

10:36

NAŠ SUSRET MOŽE DA SE UPOREDI SA ZEMLJOTRESOM! Džulija Roberts otkriva tajnu braka dugog skoro dve decenije

Showbiz

NAŠ SUSRET MOŽE DA SE UPOREDI SA ZEMLJOTRESOM! Džulija Roberts otkriva tajnu braka dugog skoro dve decenije

Podeli vest

Glumicu vole milioni širom sveta. Ona je šarmantna, uvek nasmejana i veoma talentovana, elegantan. O njenom ljubavnom životu se pojavljivalo nebrojano glasina. Šuškalo se da se razvodi mnogo puta, ali istina je da njoj na polju ljubavi cvetaju ruže

Retko kad njenu porodicu možete da vidite u javnosti, a ono što se znao o njenoj ljubavnoj priči sa suprugom Danielom Moderom je da su se sreli tokom snimanja filma "Meksikanac". Dve godine nakon susreta su se i venčali, a nakon toga su se jedva pojavljivali zajedno na nekom javnom događaju. Razlog tome nije loš odnos među njima već zajednička odluka kojom štite svoju privatnost i mir.

Ipak, u jednom intervjuu je odlučila da progovori o svom 17 godina dugom braku. "Naš susret se može uporediti sa snažnim zemljotresom. I čitav naš prak je isto tako snažan. Susret s anjim je bio momenat u kojem sam odmah shvatila da će se moj život zauvek promeniti i da će sve biti potpuno drugačije nego ranije."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello☀️

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on Jun 26, 2018 at 12:57pm PDT

I zaista je tako i bilo. 2002. godine se udala za onog pravog, kako je Džulija nazvala svog supruga, a nakon 2 godine su dobili blizance, devojčicu, Hazel Patriciju i dečaka, Fineasa Valtera. 2007. godine,njihova porodica se proširila za još jednog člana. Na svet je došao, dečak kome su dali ime Henri.

(VIDEO) NAJBOLJE PLAĆENA GLUMICA NA SVETU! Osam stvari koje niste znali o filmu Noting Hil

Prema rečima šarmantne glumice, ona je srećnija nego ikada. A sve to zahvaljući susretu sa Danielom.

Kad su se ni Džulija ni Daniel nisu bili slobodni. Ona je bila u vezi sa zvezdom Benjaminom Bratom, a Daniel je bio oženjen šminkerkom Verom Steimberg. Njhov susret je bio toliko snažan da su vrlo brzo rešili da okončaju dugogodišnje veze i započnu zajednički život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???????????????????????♥️???

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on Feb 14, 2019 at 9:44am PST

 - Susret sa njim mi je promenio život u potpunosti. Morala sam da prekinem način života na koji sam navikla i gde mi je bilo udobno, ali sam znala da ostavljam svog tadašnjeg partnera zbog čoveka koga ću voleti čitav život i na način koji mi do tada još nije bio poznat -  rekla je ona.

 - To je bio preduslov da bi se život započeo "od nule -  rekla je Džulia Roberts Opri Vinfri.

Na pitanje kako je izgledao njihov prvi susret Džulija kaže: "Bilo je zanimjivo. Sećam se da smo se tokom snimanja zabavljali. Bila sam potpuno opuštena, jer sam imala osećaj da ga pozanje već dugo."

Njihovo venčanje je bilo skromno, baš kakvi su i oni sami. Jednostavna ceremonija kojom su proslavili svoju ljubav.

Godinu dana nakon venčanja, Džulija je izjavila: "Priznajem, sada sam srećnija nego ikad ranije. Mislila sam da se ovakve ljubavi događaju samo u bajlama. O ovome sam sanjala čitavog života. Konačno sam našla svoju mirnu luku. Otkrila sam bolji i lepši svet. Živom potpuno novi život, okružena ljudima koje volim svim srcem, malim radostima koje ispunjavaju svaki moj dan."

Kad je u pitanju odgajanje dece, kaže, sve se dešava prirodno i bez velikih trzavica. Niko te ne pripremi za ulogu roditelja, ali jednostavno kada dođe taj trenutak, znaš šta trebaš da radiš".

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija