• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji.hr

01.10.2019

12:48

BOUVIJU SAM NABAVILA KOKAIN, A ONDA MI JE POKAZAO SVOJ PENIS! Šokantna ispovest Debi Hari! Silovao ju je obožavalac, a napao SERIJSKI UBICA!

Showbiz

BOUVIJU SAM NABAVILA KOKAIN, A ONDA MI JE POKAZAO SVOJ PENIS! Šokantna ispovest Debi Hari! Silovao ju je obožavalac, a napao SERIJSKI UBICA!

Podeli vest

Pevačica grupe Blondi i jedna od najvećih pank ikona, Debi Hari, objavila je svoje memoare "Face it" u kojima se osvrće na svoj život pre slave, heroinsku zavisnost i traumatična iskustva iz mladosti

U delovima koji su objavljeni u britanskim i američkim medijima opisane su neverovatne anegdote iz njenog života, ali jedna o Dejvidu Bouviju posebno je zanimljiva. 

Vreme radnje su sedamdesete, kad je Debi bila na početku karijere, a u Njujorku se družila s Dejvidom Bouvijem i Igijem Popom.

- Jednom su njih dvojica tražili kokain jer je njihova "šema" presušila. Prijatelj mi je dao gram, ali nisam volela kokain jer sam od njega bila nervozna i uticao mi je na grlo. Dala sam im to i oni su ga pošmrkali odjednom. Nakon toga Dejvid je izvadio svoj penis - kao da ja službeno proveravam penise. Valjda je mislio da sam navikla na to jer sam bila u bendu samo s muškarcima. Mislim da je tako hteo da mi zahvali. Njegova je veličina bila zloglasna, svi su to znali i obožavao ga je pokazivati ženama i muškarcima. Bilo je smešno i seksi. Nisam ga dotakla, ali pomislila sam:"Pa, jako lepo!" Bila sam pomalo polaskana jer je on stvarno muzički genije i divim mu se - napisala je Hari. 

Foto: AP PHOTO

U biografiji je takođe napisala kako je skoro bila žrtva serijskog ubice Teda Bandija, ali je pobegla u poslednjem trenutku. 

Jedne je noći tražila je taksi kako bi došla do kluba, a zaustavio se muškarac u belom automobilu koji ju je nagovorio da uđe i da će je on povesti.

Foto: Printscreen You Tube

- Bio je jako uverljiv, nije odustajao. Ušla sam u auto, bilo je leto i bilo je vruće, a prozori su bili vrlo malo otvoreni. Kad sam htela da ih otvorim još malo, shvatila sam da nema drške za otvaranje prozora, a nema ni one za otvaranje vrata. Shvatila sam da je cela unutrašnjost auta prazna. Osećala sam se nesigurno i htela sam da pobegnem. On je samo ćutao. Kad sam na silu otvorila prozor i gurnula ruku kako bih otvorila vrata, naglo je skrenuo, a ja sam izletela iz kola nasred ulice - napisala je Debi. 

Tek nakon 15 godina shvatila je da je bila u kolima s jednim od najzloglasnijih serijskih ubica ikad.

- Bilo je to pre nego što su ga pogubili. Sve sam povezala i shvatila da je to stvarno bio on te večeri. Sve se poklapalo, bilo je to baš u to vreme kad je ubijao. Srećom, ja sam jedna od onih koji su uspeli pobeći - kaže Hari. 

Opisala je kako se osećala bespomoćno nakon što je silovana uz pretnju nožem. U stan koji je delila s tadašnjim partnerom i članom benda Krisom Stajnom provalio je nepoznati muškarac i napao je, a zatim ukrao njihovu opremu. Partio ih jedo stana i oboje zavezao.

- Bila sam besna, frustrirana, sve što sam htela bila je osveta. Kris je bio uz mene i pomogao mi je da prebrodim sve to. Iz nekog razloga moj razum je prevladao i uspela sam preći preko svega - rekla je. 

Priznala je kako su ona i Stajn bili zavisnici od heroina. 

- Bili smo siromašni i drogirali smo se iz očaja. Ponekad nam je bilo genijalno, a ponekad užasno. Ali, to je priča o rokenrolu, zar ne? - rekla je i dodala da ne žali ni za čim u svom životu, iako možda nije trebala uzimati heroin. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija