• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. M.

07.10.2019

23:38

SORAJI TAJKUN KUPIO PRSTEN OD 60.000 EVRA! Bogati Rus ne prestaje starletu da obasipa poklonima (FOTO)

Showbiz

SORAJI TAJKUN KUPIO PRSTEN OD 60.000 EVRA! Bogati Rus ne prestaje starletu da obasipa poklonima (FOTO)

Podeli vest

Soraja Vučelić je dobila na poklon dijamantski prsten vredan čak 60.000 evra

Starleta se pohvalila na Instagramu komadom skupog nakita, ali nije želela da otkrije ko se isprsio za ovaj dar.

Kako Informer saznaje, poklon je stigao od bogatog Rusa Kurbana Omarova, koji je već neko vreme u vezi sa Vučelićevom. Ovaj tajkun je zvanično od 2015. godine u braku sa poznatom ruskom TV voditeljkom i glumicom Ksenijom Borodinom, ali ga to ne sprečava da švrlja sa strane.

 

 

Ona ili ja

Soraja je nedavno Kurbanu postavila ultimatum - ili da se razvede ili će ga ostaviti
Izvor Informera

- Kurban je odlepio za Sorajom. Ne prestaje da je obasipa skupim poklonima, a poslednji u nizu je dijamantski prsten koji joj je dao pre nekoliko dana. I ona se zaljubila u njega, ali mu je postavila ultimatum - ili da se razvede od Ksenije ili će raskinuti. Pošto je on i dalje u braku, Soraja se neko vreme nije viđala sa njim, pa joj je on došao na vrata sa prstenom i obećanjem da će uskoro okončati vezu sa poznatom ruskom voditeljkom - otkriva izvor blizak starleti.

Foto: Instagram/Soraja Vučelić

Vučelićeva je očigledno poverovala u Omarove reči, čim je prihvatila njegov skupoceni poklon, a da li će se bogati Rus zaista razvesti, ostaje nam da vidimo.

Sorajin izabranik je poznati ruski bloger i biznismen koji je veoma popularan na društvenim mrežama. Vlasnik je nekoliko kompanija, osnivač jednog popularnog Jutjub kanala na kojem se emitovao i njegov rijaliti šou. Ubraja se u trideset najpoznatnijih Ruskih blogera na Instagramu. Pored toga što je oženjen, ima i četvoro dece - sina i tri ćerke.

(FOTO) SORAJIN VERENIK U BRAKU SA SEKSI VODITELJKOM?! Sa njom ima ćerku, a sad svi komentarišu da li je lepša od starlete

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija