• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

10.10.2019

08:54

TURBULENTAN ŽIVOT KEVINA SPEJSIJA! Nepoznati detalji iz njegovog života će vas ŠOKIRATI, a ovaj muškarac ga SVUDA PRATI!

Showbiz

TURBULENTAN ŽIVOT KEVINA SPEJSIJA! Nepoznati detalji iz njegovog života će vas ŠOKIRATI, a ovaj muškarac ga SVUDA PRATI!

Podeli vest

O privatnom životu poznatog američkog glumca ne zna se mnogo, ali je javnost nekoliko stvari tokom njegovog bavljenja glumom i te kako pomno ispratila, pa se o istim naširoko pisalo i pričalo

Kevin Spejsi rođen je pre 60 godina u braku majke Ketlin, sekretarice, i oca Tomasa, pisca. Ima brata i sestru, a kad je imao samo četiri godine preselio se sa porodicom iz Nju Džersija u Kaliforniju. Njegov brat Rendi, sa kojim glumac nema dobar odnos, otvoreno je pričao kako je Kevina tata seksualno i fizički zlostavljao, dok holivudska zvezda o tome nikada nije pričala.

 

 

Glumac je pohađao vojnu akademiju, a pronašao se u glumi, kojoj je posvetio ceo svoj život.

Kevin je pre 20 godina odgovorio na tračeve da je homoseksualne orijentacije, a tada je za jedan magazin izričito rekao da voli žene, iako je, u godinama koje su usledile, javno priznao da jeste gej. Nikada nije detaljisao zbog čega je 1999. godine negirao sklonost ka istom polu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you order the "Kevin Spacey" with @kevinspacey #WheninRome ??

A post shared by Evan Lowenstein (@evanlowenstein) on Jul 9, 2017 at 3:48pm PDT

 

Nakon što je 2000. godine dobio Oskara za najboljeg glumca, za ulogu u filmu "Američka lepota", Spejsi se poslovnoj saradnici Dajani Drejer u govoru zahvalio na svemu što ga je naučila, a potom joj je izjavio ljubav, što je pokrenulo lavinu komentara u javnosti.

OTKRIVEN PRAVI RAZLOG ZBOG KOJEG JE KEVIN SPEJSI DOŠAO U BEOGRAD! Svi su mislili da je zbog glume, kad ono ...ŠOK!

- Nikada nisam želeo da izlažem svoju privatnost svima. Ne razumem zašto bih tako nešto radio - kazao je svojevremeno, u jednom od retkih intervjua koje je dao u poslednje dve decenije, što ga svakako izdvaja od većine kolega.

Foto: Insajder/marko đoković

U medijima se često spominje Evan Lovenštajn, koji je pratnja Kevina Spejsija i ima više od dvadeset godina iskustva u šou-biznisu, te se predstavlja kao njegov menadžer. Sa Spejsijem je viđen na više lokacija širom sveta, uključujući i Beograd, a već dugo se priča da mu je ljubavnik. Lovenštajn ima samo jednog klijenta, Kevina, bio je deo boj benda, živeo je kao pripadnik ortodoksnog judaizma u Floridi sa ženom i decom, a ono što je bizarno u njegovom odnosu sa Spejsijem je to što je Evan bio prisutan kada je Spejsi, navodno, stavio ruke na pantalone mladića od 18 godina, o čemu su brujali svi mediji, ali je momak kasnije tu optužbu povukao.

Foto: Insajder/marko đoković

Kevin je poznat kao neko ko često putuje, pa malo ko zna gde se tačno nalazi iz dana u dan. Njegovu karijeru obeležila su ostvarenja "Luka ljubavi", "Kej Paks", "Vreme za ubijanje" i mnoga druga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back in executive mode. Big meetings this week in NYC. Wish me luck. ?? #GordonGekkoShirt

A post shared by Evan Lowenstein (@evanlowenstein) on Jun 24, 2015 at 12:08pm PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ANDREJ

pre 4 godine

i Prvo sto smatram neukusnim pisanjima o Spejsiju,u kojima se "sekciraju" neki njegovi kvaliteti i mane.Gledao sam svojevremeno,film "Americka lepota".Zaista je dao odlicno lik srednjedobnog amerikanca,koji je dugo u braku,a ima potajnu zelju,da ima seks sa tinejdzerkom.On je zaista vrstan glumac i ne znam zasto bi trebalo da nas zanima,njegov privatan zivot.Ostanimo na tome,da je odlican glumac. i prijatan lepo vaspitan covek.

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde je prijavljen netanak!
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde je prijavljen netanak!

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode!
Live TV

Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode!

Devojčica Danka Ilić nestala je u utorak u 13.45 u selu Banjsko Polje kod Bora i još nije pronađena! Posle opsežne potrage u kojoj je učestvovalo na hiljade spasilaca uz pomoć helikoptera i dronova, pretraga terena je obustavljena, a istražuje se i mogućnost otmice. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Nebojša Perović, advokat.

29.03.2024

10:00

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija