• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superžena/informer.rs

11.10.2019

14:45

PRAVA LJUBAV GODINE NE BROJI! Poznati holivudski parovi sa dvocifrenom razlikom u godinama (FOTO)

Showbiz

PRAVA LJUBAV GODINE NE BROJI! Poznati holivudski parovi sa dvocifrenom razlikom u godinama (FOTO)

Podeli vest

Poznati parovi između kojih je razlika u godinama neretko i dvocifrena pokazali su da je to za njih samo broj na papiru. Ovo su neki od najpoznatijih parova Holivuda koji uspevaju da istraju u ljubavi bez obzira na godine

Prijanka Čopra i Nik Džonas – 11 godina

Posle samo 2 meseca zabavljanja oni su objavili veridbu 2018. godine i u decembru iste godine izgovorili su sudbonosno „da“, piše Mens health. Izvor blizak paru rekoa je da su njene godine ono što je njega privuklo i čemu se divi, jer Nik ima preferencije ka starijim damama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

That smile. ?

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on Jun 4, 2019 at 11:39am PDT

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds – 11 godina

Upoznali su se na setu kada je Blejk imala samo 22 godine, a Rajan je tada imao 33. Ta 2010. bila je sudbonosna za oboje. Počeli su da se zabavlajju 2011. godine i stali na ludi kamen u septembru 2012. Ponosni su roditelji troje mališana i važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu.

Amal Kluni i Džordž Kluni – 17 godina

Amal je pošlo za rukom da večitog neženju odvede pred matičara. Venčali su se 2014. godine i imaju blizance koji su na svet stigli 2017. godine.



Adam Levinj i Behati Prinslo – 10 godina

Manekenke su bile njegova slaba tačka sve dok nije došla ona. Par je počeo da se zabavlja 2012. godine, verili su se 2013. i venčali 2014. u Meksiku. 2016. godine dobili su ćerku Dasti Rouz, a u februaru 2018. na svet je došla i Đio Grejs.

Džej Z i Bijonse – 12 godina

Moćni par počeo je da se zabavlja 2001. godine kada je Džej Zi imao 32, a Bijonse samo 20 godina. Venčali su se 2008. godine, a njihova ćerka Ajvi Karter došla je na svet 2012. Bijonse je oborila internet kada je 20217. objavila vest da čeka blizance, pa su Rumi i Ser došli na svet u junu iste godine.

Foto: Reuters



Džejson Stetam i Rouzi Hantington Vajtli – 20 godina

Part je počeo romansu 2010. godine, a potvrdili su veridbu 2016. godine. Sledeće godine objavili su da je na putu njihovo prvo dete. Sin Džek oskar Statam rođen je 24. juna 2017. godine.

Foto: APfoto

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džons – 25 godina

Kada nam na pamet padne razliaku godinama između supružmnika, nekako nam oni uvek prvi padnu na pamet. Oni slave rođendan istog dana, 25. septembra. Upoznali su se davne 1996. godine, a Majkl ju je zaprosio 1999. godine i to mesec dana nakon što su potvrdili glasine da je prelepa glumica u drugom stanju. Sina Dilana Ketrin je donela na svet u avgustu 1999. godine, a par se venčao u novembru 2000. Na kratko su se rastali 2013. godine, ali su se ubrzo pomirili i od tada su nerazdvojni.

Hju Džekman i Debora Li Furnes – 13 godina

Hju (51) i Debora (64) prvi put su se upoznali 1995. godine. Par je u braku od 1996. godine i imaju dvoje usvojene dece, Oskara i Avu. Džekman j eizjavio da uprkos godinama, on je taj koji je zreliji u vezi. Za suprugu je rekao da je detinjasta.



Brus Vilis i Ema Heming Vilis – 23 godine

Glumac koji je bio u braku sa Demi Mur stao je po drugi put pred matičara sa Emom Heming 2009. godine. Par ima dve ćerke.

Hilari Barton i Džefri Din Morgan – 16 godina

Par je počeo da se zabavlja 2009. godine, a 2010. su dobili sina Gasa. Venčali su se 2014. godine i dobili ćerku Džordž Virdžinija 2018. godine.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 4 godine

Ona 25 a on 50 dvoje dece u medju vremenu to jos I moze da uspe.Ali 18 I 70 nema nikakvu perspektivu.Samo propast za oboje.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Magazin

Džet set

Srbija