• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/E! News/informer.rs

13.10.2019

20:50

(FOTO) ZANOSNA BRINETA MENJA ISTORIJU MODE! Ona je prvi Viktorijin anđeo koji NOSI VELIČINU 44!

Showbiz

(FOTO) ZANOSNA BRINETA MENJA ISTORIJU MODE! Ona je prvi Viktorijin anđeo koji NOSI VELIČINU 44!

Podeli vest

Nakon brojnih kritika o tome kako zapošljavaju samo premršave manekenke i utiču napogrešan ideal lepote u savremenom društvu, brend "Victoria's Secret" rešio je da konačno napravi zaokret i da da šansu modelu sa oblinama

Ova modna kuća angažovala je za potrebe jednog projekta prvi put u istoriji postojanja manekenku koja nosi konfekcijski broj 44. Reč je 178 santimetara visokoj Ali Tejt Katler - zanosnoj brineti sa bujnim grudima i zadnjicom, ali i telom koje šalje realnu sliku o ženskoj lepoti.

PEVAČICA 20 GODINA NOSI ISTE GAĆICE NA KONCERTIMA! Ana Stanić otkrila ŠOKANTAN DETALJ!

Ovu damu na Instagramu prati više od 130 hiljada ljudi, a ona se tamo i sama pohvalila ovim dostignućem, istakavši kako se stvari konačno menjaju, polako, ali sigurno.

- Bez obzira na to što sam prilično zagrejana zbog saradnje s brendom koji sam idealizovala u tinejdžerskim danima, smatram da je to odličan korak u pravom smeru - napisala je , aludirajući na činjenicu kako raznolikost u obliku i građi tela do sada nije bio slučaj na revijama i u reklamama ove kompanije.

LAJMSKA BOLEST JOJ NAPRAVILA PAKAO OD ŽIVOTA! Jolanda Hadid iskreno govorila o TEŠKOJ BORBI ZA IZLEČENJE! (VIDEO)

Lepa Ali je o svemu progovorila i za časopis "E! News": 

- Veličina 44 je prosečna veličina žena u Americi. Mislim da je ne vidimo dovoljno u medijima i modnoj industriji. Trebalo bi da svi budemo ravnopravno zastupljeni.

Veoma sam uzbuđena što je "Victoria's Secret" odlučio da ih predstavljaju žene kao što sam ja. Mislim da su krenuli u dobrom pravcu i poslušali svoju publiku koja je zahtevala više žena različitih oblika i veličine tela - dodala je ova mlada dama.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mr Radomir Scepanovic

pre 4 godine

Има бар 100кг! Реклама да калоричну храну!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija