• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

14.10.2019

17:37

OVI FILMSKI PAROVI SU SNIMILI NAJLEPŠE LJUBAVNE SCENE, A ZAPRAVO SU SE MRZELI! Nije sve kao što izgleda! (FOTO)

Showbiz

OVI FILMSKI PAROVI SU SNIMILI NAJLEPŠE LJUBAVNE SCENE, A ZAPRAVO SU SE MRZELI! Nije sve kao što izgleda! (FOTO)

Podeli vest

Ovi filmski parovi Holivuda su uverljivo iskazivali emocije pred kamerama, ali su se prezirali kad se one isključe. Pojedini nisu mogli ni da zajedno budu u istoj prostoriji, pa su nezavisno snimali svoje scene

10. Entoni Hopkins i Širli Meklejn - A Change of Seasons (1980)

U toku ovog snimanja Entoni je mrzeo da radi sa Širli nazvavši je "najneprijatnijom glumicom sa kojom je ikad radio". Iako je film pobrao mnoge negativne kritike, emotivni odnos Hopkinsa i Meklejnove je verodostojno prikazan.

 

Foto: Printscreen You Tube

9. Patrik Svejzi i Dženifer Grej - Dirty Dancing (1987)

Svejzi ju je nazvao "neverovatno napornom, suviše luckastom i nezrelom za saradnju". Verovatno su kasnijih godina popravili odnos jer je Grejeva bila vidno uznemirena zbog Svejzijeve smrti 2009. godine.
 

Foto: Printscreen You Tube



8. Leonardo DiKaprio i Kler Dejns - Romeo + Juliet (1996)

Romeo i Julija predstavljaju ljubavne ikone književnosti, pa je veoma ironično što se dve glavne uloge ovog filma privatno nisu slagale. Kler je izjavila da je Leonardo bio napast na snimanju, ponašajući se blesavo i nezrelo. On ju je progasio uštogljenom i suviše ozbiljnom.

 

Foto: Printscreen You Tube



7. Vins Von i Riz Viterspun - Four Christmases (2008)

Ovaj filmski par je imao nesuglasice jer je Riz želela da se drži scenarija, a Vins se opredelio za spontaniji i opušteniji pristup. Ipak je to bio spoj nespojivog jer su objedinili Oskarovku i… Vinsa Vona.

 

Foto: Printscreen You Tube



6. Lorens Olivije i Merilin Monro - The Prince and the Showgirl (1957)

Iako su dobro počeli saradnju, do kraja ovog snimanja Olivije i Monro su se prezirali. Budući da je Olivije režirao i glumio u ovom filmu, Monro ga je nervirala jer je stalno kasnila na snimanje, kao i svojim nepredvidivim ponašanjem i konstantnim savetovanjem sa svojim profesorom glume. Konačni udarac je bio kad joj je Olivije rekao da "pokuša da bude seksi". Posle dve godine, sličan problem sa Monro je imao i Toni Kertis na snimanju filma "Neki to vole vruće".

 

Foto: Printscreen You Tube



5. Vilijam Boldvin i Šeron Stoun - Sliver (1993)

U toku snimanja ovog trilera, Šeron je često omalovažavala Vilijama što ga je uzrujavalo. Za vreme snimanja jedne scene poljupca, Šeron je navodno ugrizla Vilijama toliko jako da nije mogao da govori nekoliko dana. Situacija je postala toliko loša da su oboje zahtevali da svoje scene snimanju odvojeno. Šeron je izjavila da bi uživala u ovom snimanju da je Vilijamov brat Alek glumio umesto njega.
 

Foto: Printscreen You Tube


 

4. Nik Nolti i Džulija Roberts - I Love Trouble (1994)

Džulija je Nika nazvala "najgorim glumcem sa kojim je sarađivala", kao i "odvratnim ljudskim bićem", a on ju je namerno nervirao. U svojim zajedničkim scenama su više radili sa svojim zamenama i kaskaderima nego jedno sa drugim. Do danas gaje međusobni animozitet.

 

Foto: Printscreen You Tube

 

3. Pirs Brosnan i Teri Hačer - Tomorrow Never Dies (1997)

 

Na snimanju ovog 18. filma o Džejmsu Bondu, Teri Hačer je stalno kasnila na snimanje što je Pirsa nerviralo u velikoj meri. Ispostavilo se da je Teri bila trudna i da je imala jutarnje mučnine. Pirs joj se kasnije izvinio i pokajao se što joj je rekao određene ružne stvari jer nije znao za stanje u kom se nalazi.


 

 

Foto: Printscreen You Tube

 

2. Ričard Gir i Debra Vinger - An Officer and a Gentleman (1982)

Što se tiče interakcije, Debra je Ričarda nazvala "zidom od cigli". Nerviralo ju je njegovo hladno ponašanje, pa nisu provodili vreme van snimanja. Distancirali su se jedno od drugog u nameri da daju sebi više prostora.

 

Foto: Printscreen You Tube


 

1. Rajan Gosling i Rejčel MekAdams - The Notebook (2004)

"Beležnica" važi za jedan od najboljih "ženskih" filmova ikada, pa je razočaravajuće saznati da se ovi filmski ljubavnici nisu slagali u toku snimanja. Režiser je izjavio da su Rajan i Rejčel urlali jedno na drugo kad se kamere isključe, kao i da je Rajan tražio da Rejčel zamene drugom glumicom jer je nije podnosio. Možda je ovaj napeti privatni odnos doprineo njihovoj međusobnoj strasti koju su verodostojno prikazali na ekranu. Međutim, prebrodili su svoje razlike jer su nakon završetka snimanja bili u ljubavnoj vezi

Foto: Printscreen You Tube

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 4 godine

MekAdams i Gosling su bili zaljubljeni za vreme snimanja i bas iz tog razloga su bili frustrirani. Dokazali su to svojom vezom nakon zavrsetka filma.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Magazin

Džet set

Srbija