• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

15.10.2019

11:04

BOG ZNA KOJIM SE LEKOVIMA PUNIO! Elton Džon: Majkl Džekson je bio psihički bolesna osoba

Showbiz

BOG ZNA KOJIM SE LEKOVIMA PUNIO! Elton Džon: Majkl Džekson je bio psihički bolesna osoba

Podeli vest

Iako je Elton Džon jedno vreme bio prijatelj sa Majklom Džeksonom, stvari su počele da se menjaju kako je pokojni pevač stario

 - Poznavao sam Majkla od njegove 13-e ili 14-e godine -  napisao je Elton Džon u svojim memoarima.

"Bio je najlepše dete koje ste mogli zamisliti. Ali u nekom trenutku poslednjih godina, počeo je da se odvaja od sveta, daleko od stvarnosti kao što je to činio i Elvis Prisli."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“‘Magic’ is Michael’s word. That’s what his music was about.” – Prince on Michael Jackson

A post shared by Michael Jackson (@michaeljackson) on Oct 1, 2019 at 9:15am PDT

"Bog zna šta se dešavalo u njegovoj glavi, i Bog zna kojim se lekovima punio, ali svaki put kada sam ga video u kasnijim godinama, odlazio sam misleći da je jadni čovek potpuno izgubio razum. Bio je zaista psihički bolestan, uznemiravajuće je bilo biti blizu njega. To je neverovatno tužno."

REKLI SU MI DA IMAM JOŠ 24 SATA ŽIVOTA! Popularni pevač Elton Džon bio na ivici smrti: Molio sam se u bolnici da ne umrem!

Džon je opisao jednu večeru kojoj je prisustvovao zajedno sa Džeksonom. Pevač se setio da je Majkl, koji inače ništa ne bi jeo, ustao iza stola i nestao. Kasnije su ga našli pored sina domaćice koja je priređivala večeru.

 - Iz nekog razloga, nije uopšte moga da podnese društvo odraslih -  napisao je Elton Džon.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija