• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

21.10.2019

08:39

(FOTO) SLIKANJE JE BILO ZABRANJENO, ALI SU IPAK ISPLIVALE FOTOGRAFIJE! Venčanica MARIJE NADAL JE VELIČANSTVENA

Showbiz

(FOTO) SLIKANJE JE BILO ZABRANJENO, ALI SU IPAK ISPLIVALE FOTOGRAFIJE! Venčanica MARIJE NADAL JE VELIČANSTVENA

Podeli vest

Rafael Nadal i Marija Franciska Pereljo Ćiska krunisali su 14-godišnju vezu sklapanjem braka u najstarijem zamku u Španiji, a mlada je blistala u venčanici poznate španske dizajnerke

Rosa Klara je jedna od vodećih dizajnerki venčanica u Španiji, pa nije ni čudo što je Ćiska baš nju odabrala na svoj najvažniji dan u životu.

Rosa je inspiraciju našla u Art Deko stilu i trudila se da dočara Ćiskinu nežnost mnogobrojnim cvetnim motivima.

 

 

- Osećam se jako srećno jer sam ja bila dizajnerka venčanice za Mariju. Znam da je na meni bila velika odgovornost, ali sam srećna jer su baš mene odabrali - izjavila je ona u video snimku koji je podelila na svom Instagram profilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zanimljivo je da je Rosa Klara takođe dizajnirala haljine za Nadalovu majku i sestru, kao i za Ćiskinu majku.

 

 

- Konekcija između nas dve je bila neverovatna. Super smo se slagale. Njena majka, kao i majka i sestra Rafaela Nadala su bile divne prema meni. Sve zajedno smo radile na ovome i bilo je pravo zadovoljstvo. Oni su zaista neverovatna i brižna porodica. Jako prizemni ljudi - dodala je ona.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 4 godine

Да ти каже нешто искусни чика Лала, дечко ти и се... - зајебо, начисто...!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija