• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superžena/informer.rs

26.10.2019

15:38

(VIDEO) BEKAM PREVARIO VIKTORIJU? Osvanuo ŠOKANTAN SNIMAK iz kade sa drugom ženom!

Showbiz

(VIDEO) BEKAM PREVARIO VIKTORIJU? Osvanuo ŠOKANTAN SNIMAK iz kade sa drugom ženom!

Podeli vest

Glumica Kortni Koks iznenadila je obožavatelje fotografijom na kojoj sedi u đakuziju sa Dejvidom Bekamom. Na sreću, pre nego što su stigli da reagujui pokazala se i druga fotografija, na kojoj su s njima u đakuziju glumci Džesi Tajler Ferguson i Erik Stonestrit iz "Moderne porodice"

Tako je postalo jasno da su 44-godišnji bivši fudbaler i 55-godišnja zvezda serije "Prijatelji" na setu s ostatkom ekipe "Moderne porodice", čiji je Bekam veliki fan, piše index.hr. Bekam je kasnije objavio fotografiju na kojoj zajedno čitaju scenario za svoje uloge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Too hot in the hot tub! #modernfamily

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on Oct 25, 2019 at 12:42pm PDT

 - Upoznao sam novu PRIJATELJICU na poslu -  našalio se.

Da njegova supruga Viktorija nema nikakvih problema s tim svedoči njen komentar: "Ne mogu da dočekam. Poljupci."




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija