• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs/informers

27.10.2019

14:10

(VIDEO) NIKAD OPRAN, FALI MU DUGME, IMA RUPU... Ovo je NAJSKUPLJI DŽEMPER na svetu, košta 334.000 dolara!

Showbiz

(VIDEO) NIKAD OPRAN, FALI MU DUGME, IMA RUPU... Ovo je NAJSKUPLJI DŽEMPER na svetu, košta 334.000 dolara!

Podeli vest

Aukcijska kuća "Džulijans" prodala je čuveni zeleni džemper koji je Kurt Kobejn nosio na snimanju Nirvaninog "Unplugged" specijala za MTV...

Džemper je flekav, ne miriše baš sjajno, ima rupu od žara cigarete i nikada nije opran, a dostigao je cenu od 334.000 dolara! Početno je bio procenjen na 200.000, ali je konačna ponuda anonimnog kupca značajno premašila tu cifru.

(VIDEO) A NJEMU KAO LOŠE? Pevača za kojim luduju žene, obožavateljka spopala na koncertu!

- Veoma nam je važno da je potpuno autentičan, tako da ga nikada nismo oprali. U pitanju je mešavina akrilnih vlakana, likre i mohera, kopča se na pet dugmadi, ali jedno nedostaje. Ima rupu od žara, više fleka, i dva džepa - opisao je za "Roling stoun" Daren Džulijan iz te aukcijske kuće.

Foto: Printscreen You Tube

Prethodni vlasnik, biznismen koji nije želeo da mu ime bude objavljeno, kupio je džemper za 137.000 dolara pre četiri godine.

POZNATE DAME OTKRILE KOJU VELIČINU NOSE! Kimkina zadnjica je prevelika, Bijonse ima ogromne butkice, Dženifer Aniston je premršava...

 

 


Srećni kupac uz džemper dobija i pismo koje garantuje autentičnost - napisala ga je Džeki Feri, dadilja Kobejnove kćerke Frensis Bin. Njoj je Kurtova udovica Kortni Lav poklonila džemper nakon Kobejnovog samoubistva u aprilu 1994. godine.

 

 

POGLEDAJTE VIDEO:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tina

pre 4 godine

Neki be znaju sta ce s nivcem. Prokleti su. Bolje da su pomogli sirotinji. Ili da su spasila decu u Jemenu koja umira umiru od gladi. Bog ce im suditi zbog neosetljivosti njihovih srca.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija