• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr

29.10.2019

23:04

PIPI DUGA ČARAPA DANAS IMA 60 GODINA! Evo šta je rekla o snimanju ČUVENOG FILMA! (VIDEO/FOTO)

Showbiz

PIPI DUGA ČARAPA DANAS IMA 60 GODINA! Evo šta je rekla o snimanju ČUVENOG FILMA! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Švedska glumica Inger Nilson imala je samo osam godina kad se proslavila ulogom vrckaste Pipi Duge Čarape

Danas joj je šezdeset godina, a od 2007. glumi u nemačkoj forenzičkoj seriji Der Kommissar und das Meer. 

Foto: Printscreen You Tube

 

Najbolje je ipak ostala zapamćena po ulozi Pipi koje se prisetila u nedavnom intervjuu za holandski Algemeen Dagblad. 

Priznala je da joj snimanja nisu bila baš zabavna. 

- Filmski set je prilično dosadno mesto za decu. Morate dugo da čekate između scena. Takođe, kako nisam bila iz Stokholma, morala sam da živim u iznajmljenom stanu sa dadiljom. Nikad se ranije nisam odvajala od porodice i svaki dan sam zvala mamu i plakala jer sam htela kući - priseća se Inger. 

Osim toga, plašila se konja s kojim je morala da glumi, a ni Pipin pratitelj majmun nije joj prirastao srcu. 

- Grizao je, a za mene je bio pričvršćen vrpcom. Žao mi je ako sam vas razočarala, ali ništa nije bilo onako kako se čini - kaže. 

Iako je stekla svetsku slavu glumeći Pipi, tvrdi da zbog toga nije dobila brojne kasnije uloge. 


- Jedan reditelj u pozorištu mi je otvoreno rekao da ne može da ima Pipi na pozornici - otkrila je. 

Foto: Printscreen You Tube

 

To se ipak u međuvremenu promenilo pa već 13. godinu glumi patologa u seriji Der Kommissar und das Meer. Nikada se nije udavala niti je rodila dete, no tvrdi da joj nije žao. 

- To je jednostavno tako ispalo - rekla je. 

U istom intervjuu je otkrila da nije dobila nikakvu zaradu od serije Pipi Duga Čarapa zbog tadašnjih zakona, a holandski fanovi su za nju i dvoje glumaca koji su tumačili Pipine prijatelje Aniku i Tomija počeli da sakupljaju donacije putem interneta. Dosad su skupili gotovo 37.000 eura. 

(VIDEO) DUH MALE DEVOJČICE SNIMLJEN SIGURNOSNOM KAMEROM! Konobaricu koja je čistila stolove PRATILA PRIKAZA U HALJINICI!


Inger je priznala da joj to isprve nije bilo prijatno. 

- Naljutila sam se. Ja nisam žrtva. No, kad sam se malo smirila, shvatila sam da je to samo način na koji su nam fanovi dali do znanja da nas cene. Nakon toga sam se osećala bolje - priznala je Inger, ali i otkrila da bi taj novac volela da donira u dobrotvorne svrhe. 

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17