• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Index.hr

05.11.2019

20:23

ANĐELINA POZIRALA GOLA! Godine joj ništa ne mogu! Još uvek je DIVLJA I SAVRŠENA! (FOTO)

Showbiz

ANĐELINA POZIRALA GOLA! Godine joj ništa ne mogu! Još uvek je DIVLJA I SAVRŠENA! (FOTO)

Podeli vest

Anđelina Džoli se fotkala gola za modni časopis Harper's Bazaar u kom je otkrila i kako se nosi s posledicama razvoda od Breda Pita

Na fotki koju je časopis podelio na Instagramu Anđelina pozira potpuno gola, prekrivena prozirnim velom, a snimila je i nekoliko drugačijih fotografija. Na jednoj, na primer, pozira od glave do pete prekrivena prozirnom crnom mrežom ispod koje nosi samo brushalter i gaćice. 


Anđelina je u intervjuu samu sebe opisala kao "divlju u srcu" i "nemirnu" i otkrila da je htela da se preseli u inostranstvo, ali se Brad tome protivio. 

DA LI STE ZNALI DA I MORSKI PRASIĆI IMAJU SVOJ PREVOZ? Nećete verovati koju životinju koriste kao taksi! (VIDEO)

 

 

- Volela bih da živim napolju, a to ću i uraditi čim moja deca napune 18 godina. Trenutno moramo da budemo u blizini njihovog oca - rekla je glumica. 

 

 

 

 


Izjavila je da je u proteklih par godina "prošla kroz mnogo toga" i da nosi "vidljive i nevidljive ožiljke". 

-Teže mi je da se nosim sa ovim nevidljivim. Život nosi puno promena. Ponekad te boli, a ponekad gledaš kako boli one koje voliš i ne možeš da budeš toliko slobodan koliko to tvoj duh traži. Sad osećam kako mi se krv vraća u telo - rekla je.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZORA

pre 4 godine

Vi na ovoj slici vidite da je savrsena? Zasto u prvi plan nije stavila noge, zadnjicu,ramena,ruke? Mozda da se nebi reklo kako je nekad bila savsena, SAD SE PREPRICAVA.

samojed

pre 3 godine

sretan je ko je od nje pobegao. Šarena otrovnica.

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija