• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/informer.rs

07.11.2019

20:50

LEPA BRENA OTKRILA KAKO JE DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA! Potom je poslala OHRABRUJUĆU PORUKU SVIM ŽENAMA! (FOTO)

Showbiz

LEPA BRENA OTKRILA KAKO JE DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA! Potom je poslala OHRABRUJUĆU PORUKU SVIM ŽENAMA! (FOTO)

Podeli vest

Lepa Brena i dalje važi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica sa domaće scene. Međutim, na početku karijere i ona se borila sa kilogramima. Kako se navodi, jednom prilikom skinula je čak 17 jer je uspela da pronađe motivaciju u šokantnom komentaru jednog konobara iz hotela u kom je svojevremeno imala nastup

- Ja sam očekivao da će doći pevačica, a ono došla trafostanica - glasio je komentar, koji je Brenu, kako je rekla, "ozbiljno pecnuo". 

- Mene je to, naravno, pecnulo, onako veoma ozbiljno. Malo i spotaklo. Malo me i povredilo. Kad sam skinula već 10, 12, 13 kilograma, onda sam odlučila da svoje telo zaista dovedem do savršenstva - izjavila je pevačica, pa otkrila šta je jela. 

- Ujutro sam jela obično jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja. Za ručak je to obično bila neka veoma posna supa bez ikakve masnoće, bez ikakvih rezanaca, ustvari neka voda u kojoj bi se samo blanširalo povrće, a ne kuvalo do besvesti jer onda ne dobijete ni jedan vitamin iz te priče. I tu je obavezno bilo neko meso koje je bilo na grilu ili kuvano jer se to puno, puno lakše vari - ispričala je Brena, pa naglasila da je jako bitno da zadnji obrok bude do 6 ili 7 sati uveče.

- To treba biti nešto veoma, veoma lagano. Može isto jaja, komad piletine, komad ribe, naravno uz salatu - savetuje pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pariz...uvek velicanstven❤️?

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 19. Окт 2019. у 6:30 PDT

Brena je otkrila da je za šest meseci uz ovaj način prehrane smršala s 84 kilograma na 67.

- Bila sam oduševljena sama sobom. Bio je to jedan divan poticaj, jedna nova energija. Tada sam sebi rekla da to više nikada neću dozvoliti. Treba biti iskren prema sebi, stati pred ogledalo bez odeće i priznati sebi. Jer vi trebate biti lepi sebi, to je suština. Jedite hranu koja vas neće udebljati, obratite se stručnjacima. Svi moraju shvatiti da se veliki rezultati ipak postižu velikim radom i velikim odricanjima koja su dugotrajna. Verujte u sebe - zaključila je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Uvek idem napred,stalno koracam,nekada padnem,ponovo ustajem ali nikada ne odustajem?

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 13. Окт 2019. у 9:24 PDT

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije
Politika

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije

Prihvatanje preporuke od strane Odbora za političke poslove Saveta Evrope (SE) da takozvano Kosovo i Metohija bude primljeno u Savet Evrope predstavlja direktno kršenje interesa Srbije, našeg suvereniteta i integriteta ali i kršenje principa na kojima počiva sam Savet Evrope, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

28.03.2024

09:44

TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)
Live TV

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

Tokom čitave noći veliki broj pripadnika policije, vatrogasaca, žandarmerije i Gorske službe spašavanja tokom noći pretraživali su teren Banjskog polja, gde je u utorak u 13.45 sati nestala dvogodišnja Danka Ilić. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" Informer TV govorio je Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice.

27.03.2024

09:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija