• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

08.11.2019

20:29

MODERNA BAJKA! ZBOG NJE SE ODREKAO TRONA, razveli se, a sada on NE PRIZNAJE SINA! (VIDEO/FOTO)

Showbiz

MODERNA BAJKA! ZBOG NJE SE ODREKAO TRONA, razveli se, a sada on NE PRIZNAJE SINA! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

- Kad smo se upoznali on se predstavio kao kralj Malezije, na šta sam ja rekla da sam kraljica Moskve - opisala je prvi susret sa svojim sad već bivšim mužem Oksana Voevodina, nekadašnja misica

Bilo je to 2017. godine u Moskvi, a sa sultanom Muhamedom V od Kelantana upoznao ju je draguljar Džejkob Arabo.

Bili su na nekoliko večera, ali viđanje je bilo gotovo nemoguće jer se ona bavila manekenstvom pa je često putovala.

- Jedna mi je firma ponudila jednogodišnji ugovor zbog kojeg bih se morala preseliti u Njujork. Moj budući muž zamolio me da ne donosim nikakve odluke te me pozvao da s porodicom dođem u Maleziju. Bili smo oduševljeni tom zemljom, a on mi je uskoro rekao da uživa u našim razgovorima te da bi hteo da mu postanem žena. To je bio početak naše ljubavne priče - napisala je Oksana na svom Instagramu.


Na društvenim mrežama objavila je kako je rođena 1992. godine u Astrakanu u Rusiji te da se preselila u Moskvu kako bi studirala ekonomiju. Tamo je 2015. pobedila na izboru lepote i postala Mis Moskve te osnovala modni brend kupaćih kostima i nastavila školovanje na Moskovskoj školi za radio i televiziju, a ima i diplomu iz marketinga. Otvorila je i salon lepote u Moskvi.

Mis Moskve udala se za sultana i kralja Malezije 2018. godine na luksuznoj ceremoniji u ruskoj metropoli, a imali su i venčanje u Maleziji.

 

 

O njihovoj vezi ruskim medijima pričao je njen otac Andrej Gorbatenko, inače lekar.

- Oni žive svoj život, ja svoj, ali mogu vam reći da sam osetio olakšanje kad sam ga upoznao. Osećao sam da će Oksani biti dobro s njim. Kad je prešla na islam, informisao sam se o njihovoj veri, razgovarao sam s prijateljima koji su muslimani i mislim da je to predivna vera. Nisam primetio da je Muhamed raskalašan ili arogantan. Intelektualac je, pristojan i obrazovan, fantastična osoba. Jako sam sretan zbog Oksane - rekao je.

Ubrzo nakon venčanja, Muhamed je abdicirao, ali palata nikad nije objavila koji je razlog tome. Tron je preuzeo njegov brat, sultan Abdulah.

Oksana je rodila dete, a navodno je par išao u Nemačku na medicinski potpomognutu oplodnju, kako su tad pisali ruski mediji, ali ona je kasnije napisala kako je dete začeto na godišnjem odmoru u Australiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kisah berkenalan kami. Bahagian 3: Sejak pertama kali saya lihat suami saya, saya tak tahu kenapa tapi dalam fikiran saya, saya yakin dia adalah bapa kepada anak-anak saya dimasa depan. Tapi ketika itu, saya cepat-cepat buang perasaan tu sebab masih terlalu awal. Sebelum suami saya pulang ke Malaysia, saya ada bertanya sama ada dia telah berkahwin atau mempunyai anak - dia memberitahu bahawa dia sudah bercerai pada tahun 2015 kerana bekas isterinya dari Czech Republic telah berbohong bahawa wanita itu tidak mempuntai ikatan perkahwinan dan mengikut dokumen yang ada, wanita itu tidak bercerai dinegaranya pada waktu itu. Suami saya berkongsi bahawa wanita itu selalu menggunakannya bagi mendapatkan wang dan bukannya berusaha mendapatkan zuriat. Suami saya memberitahu, dia tidak pernah mempunyai anak dan itulah impian terbesar dalam hidupnya. Ketika kami tiba di Malaysia, suami saya berdiri di hadapan saya dengan pakaian yang saya tak pernah lihat iaitu tradisional Melayu, saya sempat bertanya kenapa dia pakaiannya kelihatan pelik, tiba-tiba dia membentangkan sejadah untuk solat dan sesudah itu dia berdoa. Itu kali pertama saya lihat orang Islam solat. Selepas suami saya selesai solat, dia saya memberitahu satu hari nanti dia akan mengajar saya segala-galanya mengenai Islam. Bersambung lagi...

Објава коју дели Rihana Oksana Petra (@rihanapetra) дана 4. Сеп 2019. у 3:58 PDT

 


Međutim, pre nego što se sin Leon rodio par se i službeno razveo, što je javnost saznala tek kasnije. Naime, Oksana je nakon svega toga otvorila Instagram profil na kojem je počela objavljivati fotografije sebe, ali i Muhameda te njihovog sina nakon što se rodio. Tamo je ispisala njihovu ljubavnu priču, a problem je nastao kad je napisala kako će njen sin biti novi malezijski kralj.

Društvenim mrežama počeo je zatim kružiti navodni sertifikat razvoda Oksane i Muhameda.

Tamo stoji da su se razveli 1. jula ove godine, a palata je službeno objavila samo kako se - niko ne može nazivati kraljicom ili kraljem Kelantana bez službene objave palate -

Navodno je razlog razvoda taj što se pojavio snimak Oksane u rijalitiju koji se snimao u Meksiku, a u kojem je ona pred kamerama imala seks s jednim učesnikom, ali službeno nikad nismo saznali zašto su se razišli.

SVE JE PRŠTALO OD POLJUBACA! Ko bi rekao da krilati ljubimci mogu toliko da vole! (Video)

 

 

On sada tvrdi kako petomesečni Leon uopšte nije njegov sin te je izjavio da je brak s njom "najveća greška njegovog života", dok ona nudi DNK testiranje.

Oksana je u razvodu prvo tražila 16 miliona funti te vlasništvo vile u Španiji, a zatim i mesečnu alimentaciju od 2.400 funti te stan u Londonu vredan 8 miliona funti i stan u Moskvi vredan 1,2 miliona funti.

Muhamed je to odbio te joj je ponudio sporazum prema kojem će dobiti ukupno 100.000 dolara, a za dete će uspostaviti fondaciju u koju će svaki mesec uplaćivati 1.500 dolara.

No, uz sve to je postavio i uslove - on neće priznati sina, ali javno neće ni poricati da je njegov, Oksana i Leon ne smeju ga više nikada kontaktirati te ona mora obrisati sve profile na društvenim mrežama. Sina mora odgajati kao sunitskog muslimana, ali i odreći se njegovog prava nasledstva na malezijski tron.

Oksana je to odbila jer insistira da je sin njegov te tvrdi kako Leon ima pravo jednog dana biti malezijski kralj.

Sapunici se, ukratko, ne nazire kraj, a Oksana nastavlja redovno objavljivati fotografije svog sina na Instagramu, nazivajući ga budućim kraljem.

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Cvijanović: Dejtonski sporazum ruši Šmit, a ne Republika Srpska (VIDEO)
Politika

Cvijanović: Dejtonski sporazum ruši Šmit, a ne Republika Srpska (VIDEO)

Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović rekla je danas da je Republika Srpska opedeljena za poštovanje Ustava, teritorijalnog integriteta i suvereniteta BiH i da to ne narušavaju njeni funkcioneri i institucije već godinama delovanje visokih predstavnika i sprega stranih i bošnjačkih sudija u Ustavnom sudu BiH.

28.03.2024

12:43

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija