• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

12.11.2019

13:43

POZNATA VODITELJKA SKRIVALA STRAVIČNU PORODIČNU TAJNU! Evo dela njene teške životne priče!

Showbiz

POZNATA VODITELJKA SKRIVALA STRAVIČNU PORODIČNU TAJNU! Evo dela njene teške životne priče!

Podeli vest

Komičarka i voditeljka Elen Deženeris važi za jednu od najuspešnijih TV lica svih vremena

Ona već skoro dve denecije vodi emisiju "Šou Elen Deženeris" , a svojevremeno je radila i kao veoma uspešna i nagrađivana glumica u TV serijama i sapunicama.

Foto: Printscreen You Tube

 

Ipak, malo ko zna da je voditeljkin put do slave bio trnovit i kako sama kaže, stravičan. Ona je kao tinejdžerka prošla kroz traumu kada je njen očuh pokušao da je napastvuje.

Elen je ispričala i da joj je očuh dodirivao grudi:

- Kada je mama bila na putu, rekao mi je da je pronašao kvrgu na njenim grudima i da mora opipati moje kako bi proverio da li imam i ja. Tada sam imala 15 godina i nisam znala ništa o ljudskom telu. Bila sam preslaba da bih mu se suprotstavila. To je stvarno bila jedna grozna priča i odlučila sam da je podelim sa svima, da više nijedna devojka ne dozvoli da prođe kroz to - ispričala je voditeljka i dodala da je njen očuh čak pokušao jednom prilikom i da provali u njenu sobu.

TOMOVIĆ UPAO KOD NATAŠE I ZOLE U SOBU! Ono što je zatekao ostavilo ga je u ŠOKU! (VIDEO)

 

 

- Razbila sam prozor i pobegla. Nisam htela da kažem mami da bih je zaštitila, a i znala sam da bi je to slomilo - dodala je Elen, a uprkos svemu što je ispričala majci, ona je ostala sa njenim očuhom još punih 18 godina.

Veliku slavu stekla je glavnom ulogom u sitkomu "These Friends of Mine" koji je kasnije preimovan u "Ellen". Ona je tim projektom promenila istoriju televizije jer je u aprilu 1997. godine u jednoj od epizoda otkrila da je lik koji glumi, ali i ona sama, zapravo lezbejka. Šou je otkazan naredne sezone zbog pada rejtinga, a Elen je tada dobila otkaz na televiziji na kojoj je radila. Odlučila je da se vrati "stendup" komediji i 2003. godine doživela je veliki uspeh pomenutom emisijom koju i dalje vodi. Pokazala je da njen šou može biti kritičnog ali i zabavnog karaktera, te je u prve tri sezone osvojila čak petnaest "Emi" nagrada.

PAMTIMO GA KAO BATA KOLETA IZ "MARŠA NA DRINU", a njegova tragična sudbina NATERAĆE VAM SUZE NA OČI

Sa svojom partnerkom, slavnom američkom glumicom Poršom De Rosi venčala se 2008. godine, a pre nekoliko godina tadašnji predsednik SAD Barak Obama dodelio joj je počasnu nagradu - ''Predsedničku medalju slobode za životno delo''.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija