• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: espreso/informer

14.11.2019

21:51

SVETSKI POZNATA PEVAČICA SE POVLAČI SA SCENE ZBOG BOLESTI! Ovo niko nije očekivao! FANOVI U ŠOKU!

Showbiz

SVETSKI POZNATA PEVAČICA SE POVLAČI SA SCENE ZBOG BOLESTI! Ovo niko nije očekivao! FANOVI U ŠOKU!

Podeli vest

Planetarno popularna pevačica Pink ostvarila je uspešnu karijeru, te je jedna od najpoznatijih svetskih diva. Fanovi pomno prate svaki njen korak, a sada ih najnovija vest koju nikako nisu očekivali ostavila u šoku

Naime, Pink je na dodeli nagrada "Country Music Association" najavila da se povlači sa muzičke scene. Crvenim tepihom na glamuroznoj dodeli pevačica je prošetala u društvu supruga Keri Harta (44) , sina Džejmsona (3) i ćerke Vilov (11).

- Vreme je da radim nešto drugo, na neko vreme -  rekla je Pink, piše "Mirror".

Na poslednjoj turneji, koja se završava krajem ove godine pevačicu je snašlo mnogo problema.

PEVAČICA PODELILA RADOSNE VESTI! Odlučila da stane na KRAJ GLASINAMA! (FOTO)

- Želite li da znate koliko turneja može biti glamurozna? Džejmson je dobio bolest usta, šake i stopala, a Vilov ima temperaturu. Oba deteta su nam bolesna i mama Pink mora da prolazi kroz sve to i još da radi nastupe -  rekao je Keri u avgustu prošle godine.

Inače Pink i Keri u braku su od 2006. godine, a par se sprema da sledeće godine u januaru proslavi 14 godišnjicu braka. Pink često u šali zna da kaže da njen suprug zaslužuje trofej za sve te godine koje je proveo sa njom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Magazin

Džet set

Srbija