• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.11.2019

16:37

SKINULA CIPELE, PA PRESKAČE OGRADU! Olivera Balašević šokirala fotkama dok joj je muž u bolnici! (FOTO)

Showbiz

SKINULA CIPELE, PA PRESKAČE OGRADU! Olivera Balašević šokirala fotkama dok joj je muž u bolnici! (FOTO)

Podeli vest

Olivera Balašević oglasila se na Instagramu prvi put otkako se u javnosti pojavila informacija da je Đorđe Balašević imao srčani udar.

Međutim, iako su svi očekivali da će javnosti saopštiti novosti o pevaču, ona je sve iznenadila fotografijama na kojim se prvo izuva, a potom preskače ogradu.

I dok su mnogi sa nevericom gledali ove fotografije, tek ih je zbunio opis koji je uz njih objavila.

 

 

"Još u pradavna vremena drevni narodi živeli su u skladu s prirodom i okruženjem i bili svesni energije koja ih okružuje. Oni su razvili različite tehnike čišćenja negativnosti, u zavisnosti od dela sveta koji su nastanjivali. Mnogo godina kasnije naučila sam da se i najnežnija roditeljska briga izražava na najgrublje moguće načine, i mogu samo reći da sam onda sve to podnela hrabro, kao što sam hrabro i prekoračila ogradu nadaleko čuvenog Visećeg mosta u Zrenjaninu...", napisala je Olivera.

Podsetimo, Đorđe Balašević otkazao je zakazane nastupe jer je imao srčani udar i trenutno se nalazi u bolnici gde se oporavlja. Porodici još nije dozvoljeno da ga vidi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ante

pre 4 godine

Drž se Đole, ljudino.. Mijenjao bih finale SP za to da je Đorđe Hrvat, eto koliko sam ljubomoran na vas što ga imate.. Šalim se naravno, on je svoj i od svih nas koji ga volimo i cijenimo. Bog mu da dug i sretan život, da se oporavi što prije, i da smanji masno!

milica

pre 4 godine

Sta je sa ovom "elitom" nesto im fali cim se ovoliko eksponiraju!!!

Srba masni

pre 4 godine

kad vec pomeni ciscenje .. prvo operi noge .. onda misli o dusi ..

Dec

pre 4 godine

Hodaj ti bos po zemlji i pesku i neka ti posle budu noge čiste.

Marko

pre 4 godine

Mogla bi malo na pedikir i manikir,ovo sto smo videli je uzasno odvratno.FUj

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17