• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

21.11.2019

14:49

ON JE SRSPKI ZET IZ HOLIVUDA! Oženjen je SRBOSLAVOM, a NJEGOVE TRANSFORMACIJE OSTAVLJAJU SVET BEZ DAHA

Showbiz

ON JE SRSPKI ZET IZ HOLIVUDA! Oženjen je SRBOSLAVOM, a NJEGOVE TRANSFORMACIJE OSTAVLJAJU SVET BEZ DAHA

Podeli vest

Jedan od najpoznatijih glumaca sadašnjice Kristijan Bejl važi i za jednog od najpoželjnijih holivudskih lepotana, međutim, on u srcu ima samo jednu ženu - Srboslavu Sibi Blažić. Kristijan je ovih dana u centru pažnje zbog frapantnog gubitka kilograma.

Nije ovo prvi put da se slavni Kristijan Bejl fizički transformiše za uloge, i to u tolikoj meri da je često sebi ugrožavao zdravlje. Međutim, izgleda da je konačno rešio da stavi tačku na to.

 

 

Ovih dana je britanska zvezda u centru pažnje zbog filma "Ford vs. Ferrari", a zbog uloge u njemu Kristijan je izgubio 35 kilograma. To je, naime, bio uslov kako bi mogao da glumi vozača Kena Majlsa. Kristijanu ova transformacija nije bila zabavna, ali Metu Dejmonu koji je to sve posmatrao, jeste.

 

 

- Zabavio sam se dok sam ga posmatrao. Zaista ima disciplinu monaha jer je uspeo da se transformiše iz Dika Čejnija u ovog lika, čak 35 kilograma mršavijeg - kaže Dejmon.

 

 

Kristijan se za Dika Čejnija ugojio, ali je isticao da je to bilo jednostavno jer je "samo trebalo da jede mnogo pita". Međutim, mršavljenje nije baš tako jednostavno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#themachinist #christianbale #jenniferjasonleigh #bradanderson #movie #cinema

Објава коју дели Sindy Ave (@sindyave) дана 1. Нов 2016. у 3:25 PDT

 

- Grozno je. Ako morate da smršate toliko kilograma nema vam druge nego da u krevet odlazite očajni od gladi. Gojenje je opet druga krajnost jer gubite svaki trag discipline i prejedate se na svakom koraku. Nijedna od ove dve opcije nije dobra i moram da prestanem jer zaista nije zdravo. U četrdesetima sam i moram da postanem svesniji sopstvene smrtnosti - kaže Bejl.

 

 

Transformacija kojom je Bejl najviše šokirao bila je ona zbog uloge u filmu „Mašinista“, kada je smršao 28 kilograma i spao na samo 54 kilograma. Izgladnjivao se tako što je pio samo kafu i jeo jednu jabuku dnevno.

Inače, Bejl je u braku sa Srboslavom Sibi Blažić, damom koja vuče korene sa naših prostora, a ova ljubav bila je toliko jaka da se holivudski glumac zbog nje posvađao sa majkom i sestrom.

Sibi je rođena u Čikagu 1970. godine, ali su njeni roditelji Srbi koji su emigrilali u "obećanu zemlju" nekoliko godina pre toga. Ona je diplomirala menadžemnt, a bavila se i manekenstvom, pa je na kraju završila kao lična asistentkinja Vinone Rajder preko koje je i upoznala Bejla.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lol

pre 4 godine

To mi baš nije pohvalno da se zbog žene svađa sa porodicom, pa makar bila i našeg porekla. Žena može da promeni koliko hoće, a majka je jedna.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija