• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2019

17:17

NAJBOLJE TOALETE SA SVADBE: Anastasija pokazala GAĆICE ispod providne haljine, Ceca sijala u ZLATU, a najveću pažnju privukla je ONA! (FOTO)

Showbiz

NAJBOLJE TOALETE SA SVADBE: Anastasija pokazala GAĆICE ispod providne haljine, Ceca sijala u ZLATU, a najveću pažnju privukla je ONA! (FOTO)

Podeli vest

Sjaj i glamur sinoć u Hajatu, venčanje o kojem će se dugo pričati

O svadbi Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić se i dalje priča. Specijalno za ovu priliku, dame su birale najbolje toalete.

DANAS JE NOSI BOGDANA, a ovako je Ceca izgledala u istoj toj VENČANICI! Svi komentarišu - kojoj bolje stoji?! (FOTO/ANKETA)

"Dress code" bio je elegantno i otmeno, te je na pozivnicama bilo naglašeno da dame obuku dugačke haljine. Neke su ispoštovale, a neke ne, a mi vam donosimo najzanimljivije kreacije sa venčanja decenije.

Foto: Privatna arhiva

Veljkova majka, Ceca Ražnatović, na crkvenom venčanju nosila je belo odelo, sa leopard košuljom, dok je za građansko obukla dugu-zlatnu haljinu, koju je kreirala njena prijateljica Marina Visković.

Foto: Zoran Sinko

Otmena i svedena, a opet upadljiva. Ceca se odlučila da ovog puta akcenat bude na njenom dekolteu i vitkoj figuri.

Foto: Informer

Njena ćerka i Veljkova rođena sestra Anastasija Ražnatović, imala je takođe dve odevne kombinacije.

Dok je njen brat kupovao mladu, nosila je odelo sa šljokičavim sakoom, dok je za večernju priliku obukla providnu haljinu.

Foto: Informer

Osim što je imala duboki dekolte, ispod haljine se provideo i Ražnatovićkin donji veš! 

Ipak, izgleda da se Anastasija veoma lepo osećala u ovom izdanju, jer je cele noći bila raspoložena i đuskala.

Foto: Informer

Aca Lukas došao je u pratnji svoje devojke Jovane Doroški, sa kojom je nedavno raskinuo, a sada su javnosti pokazali da su obnovili vezu.

Jovana je za ovu priliku izabrala dugu, plavo-zelenu haljinu, koja je otvorena u predelu grudi.

Foto: Informer

Ana Nikolić je blistala u zelenoj haljini sa printom, koja je imala duboki šlic, te je Nikolićeva premijerno pokazala svoju novu kilažu i dokazala da više ne bije bitku sa kilogramima.

Ona je definitivno gost koji je privukao najviše pažnje juče.

Foto: informer

Marina Visković takođe je ispoštovala "dress code", te je odabrala crnu, dugu haljinu, sa velikim šlicem.

Ponosno je istakla da joj je mnogo drago što njena prijateljica Ceca nosi njenu kreaciju, za ovako veliki događaj.

Foto: Informer

Jovana Joksimović je došla u pratnji svog supruga Željka, a za ovu priliku odabrala je svetlu haljinu od štrasa, koja je imala mali otvor preko grudi.

Foto: Informer

BONUS VIDEO: Ana Nikolić pravila šou na svadbi Veljka Ražnatovića!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 4 godine

Zar je nije bilo sramota od dede da se seta polu gola. A drugo, njena haljina se uklapa u malogradjanstinu gostiju koji su stavljali novac u nedra i lepili ga na celo.Svadba veka je daleko od ukusa,stila i visokog drustva.Koliko da su insistirale na dres kodu-PROMASAJ.

Sara

pre 4 godine

Не само далеко од укуса, крајње вулгарно...

Pekmez Milos

pre 4 godine

lepi su mladenci , drago mi je da su oni svi sretni i da je njima deci dobro , i treba svima da bude dobro, da zive casno i posteno sto godina i vise , ali pravite senzacije i seoski cirkus i kafanu kolorado od privatnih zivota , cele Srbije , crkve , vere i svega da je ljude pomalo sramota da budu Srbi i vernici takve Srbije , u svemu tome postoje neke stvari koje vi ili ne vidite nemaju veze sa mozgom , obrazovanjem i zdravim razmisljanjem modernog buduceg drustva . Pazite , vencanje pa spominjete kupovinu devojke , pa mi odavno nismo arapska zemlja ili necija kraljevina gde se kupuju devojke kao sto muslimani kupuju robinje , mozda bi neki to voleli da mi zivimo opet 200 godina unazadjeni a vec smo jako unazadjeni sto nekima politicki odgovara . I ima tu jos nekih stvari koje nisu bas ni moralne da pravite toliko javnu holobuku i pravite od crkve Svetog Save heretiju oko necijeg privatnog vencanja jer treba imati obzra prema drugim ljudima koji rade , koji su roditelji i imaju decu i neke stvari nisu u redu ni fer prema tim ljudima , a ne bih ni da spominjem o cemu se radi , a znam da ste daleko od znanja , spoznaj , morala i obzira prema pravoj Srbiji i celom srpskom narodu . Eto molim vas , budite lepi i sretni ali obrazujte se malo jer dzaba pare , pare tu ne pomazu ako nema u glavi , ovako propada nam cela Srbija uz muziku i veselje .

botica

pre 4 godine

lepa devojka ali neukus za haljinu - moglo je jednako lepo ali smernije , ali odavno te devojke vise ne vode racuna o sramu , stidu i sramoti pred roditeljem , dedom, babom , gostima , valjda se to zove estrada i dres kod - golo -

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija