• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

28.11.2019

17:57

DRAGAN JOVANOVIĆ NE MOŽE VIŠE DA GLUMI U POZORIŠTU! Glumac trpi bolove, MEĐUTIM NE ODUSTAJE OD FILMA!

Showbiz

DRAGAN JOVANOVIĆ NE MOŽE VIŠE DA GLUMI U POZORIŠTU! Glumac trpi bolove, MEĐUTIM NE ODUSTAJE OD FILMA!

Podeli vest

Glumac Dragan Gagi Jovanović poslednjih par meseci trpi velike bolove zbog diskus hernije, te je morao da ostavi pozorište po strani. Ipak, naš poznati glumac smatra da mu kičma još uvek dozvoljava da glumi u ponekom filmu...

Iako je morao da napravi pauzu od glume u pozorištu, Gagi radi na novom filmskom projektu u kojem ćemo moći da ga gledamo vrlo brzo.

- Taj film smo počeli da snimamo baš u trenutku kada je moje zdravstveno stanje počelo da se pogoršava. Kada glumim u filmu manja je mogućnost da se povredim i budem ukočen pola godine. U pozorištu ne mogu da se baš kontrolišem na sceni. Tako sam sada teatar ostavio po strani - otkrio nam je Gagi i dodao da se sada dobro oseća.

ISKOPIRALE SPOT POZNATE GRUPE?! Hurricane devojke IZAZVALE LAVINU KOMENTARA - kadrovi su identični! (VIDEO)

Lumbalna  (slabinska)  diskus hernija je pomeranje diskusa iz međupršljenskog prostora u slabinskom delu kičme, pri čemu može doći do uklještenja nervnog korena.

Foto: Jovan Vukomanović

Prema podacima iz literature čak oko 80% stanovništva se u  ranijim ili kasnijim godinama života žali na na bol i ukočenost u slabinskoj kičmi sa ili bez bola u nozi, koji u velikom broju slučaje nastaju  zbog  diskus hernije.

DONEO NAJDEBLJU KOVERTU! Evo koliko NOVCA je Lukas poklonio Cecinom sinu: "Mnogi su imali zmiju u džepu, ali ne i on!"

Pogledajte i BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zdenko

pre 4 godine

Gagi legendo moras se boriti, sta bi mi bez tebe.

Marina

pre 4 godine

Pa čovek ima diskus herniju, nije daleko bilo teško bolestan.To je jako mučan problem, ali čovek mora da se štedi da bi imao kvalitetniji život (život bez ili sa što manje bolova).

NS

pre 4 godine

Gagi, moras da skines koji kilogram da ti nebi oni pritiskali donji deo ledja. To ces uraditi tako sto ces uzimati manje hrane, i puno setati. Hernija ce nestati!! Veliki pozdrav.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17